Deutsche Bank a plătit-o cu 17.700 de dolari pe minut pe Janet Jackson ca să cânte la o petrecere privată a băncii

Deutsche Bank, cea mai mare bancă particulară din Germania, a cheltuit aproape două milioane de dolari pentru o petrecere privată pentru clienţii săi de bază. Hotelul de cinci stele "The Grove", din apropierea Londrei, a fost închiriat pentru două zile, toate cele 272 de camere cu preţuri cuprinse între 333 şi 1186 de euro fiind ocupate.

263 afișări
Imaginea articolului Deutsche Bank a plătit-o cu 17.700 de dolari pe minut pe Janet Jackson ca să cânte la o petrecere privată a băncii

Deutsche Bank a plătit-o cu 17.700 de dolari pe minut pe Janet Jackson ca să cânte la o petrecere privată a băncii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Banca a adus-o şi pe cântăreaţa Janet Jackson pentru un concert de 45 de minute, tariful acesteia fiind de aproape 570.000 de euro. Un minut din timpul lui Janet Jackson este evaluat la 17.700 de dolari, relatează sursa citată. Deutsche Bank dorise iniţial să aducă formaţia Black Eyed Peas, însă membrii trupei au spus că nu pot să facă decât playback, aşa că înţelegerea a căzut.

Invitaţii au fost trataţi cu şampanie, tratamente la spa şi timp nelimitat de golf. De asemenea, a fost adus bucătarul Heston Blumenthal, un cunoscut realizator de emisiuni culinare.

Află mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici