Dezvăluiri făcute Meghan Markle şi prinţul Harry, la Oprah: "Fără averea primită de la prinţesa Diana nu am fi reuşit" / Ce spune Meghan despre relaţia cu regina

  • Oprah Winfrey i-a intervievat azi-noapte pe prinţul Harry şi pe Ducesa de Sussex
  • Fără averea primită de la Diana, cuplul nu putea duce o viaţă independentă
  • Harry şi Meghan s-au căsătorit cu 3 zile înainte de nunta oficială
  • Meghan a suferit o depresie foarte puternică în timpul petrecut la casa regală
20170 afișări
Imaginea articolului Dezvăluiri făcute Meghan Markle şi prinţul Harry, la Oprah: "Fără averea primită de la prinţesa Diana nu am fi reuşit" /  Ce spune Meghan despre relaţia cu regina

Dezvăluiri făcute de prinţul Harry şi Ducesa de Sussex la Oprah: "Fără averea primită de la prinţesa Diana nu am fi reuşit" / Ce spune Meghan despre relaţia cu regina

Prinţul Harry şi Ducesa de Sussex i-au oferit Oprahei un interviu emoţionant, plin de dezvăluiri din interiorul casei regale. Harry a amintit-o în interviu şi pe mama sa, prinţesa Diana, care a rămas o influenţă puternică în viaţa acestuia. 
 
Moştenirea prinţesei inimilor este factorul fără de care cuplul nici nu s-ar fi putut susţine financiar, după plecarea din Marea Britanie. 
 
"Am păstrat toată moştenirea pe care mi-a lăsat-o mama. Şi fără asta nu am fi reuşit. Ea a prevăzut evenimentele care s-au întâmplat şi am simţit cu adevărat prezenţa ei pe tot parcursul procesului.", a spus prinţul Harry.
 
Meghan a făcut şi un tribut în amintirea Dianei. Aceasta a purtat o brăţară de diamant, purtată cândva de soacra ei. Cei doi au anunţat şi culisele nunţii lor. 
 
„Noi ne-am căsătorit cu 3 zile înainte de nunta televizată. Nimeni nu ştie asta, dar am chemat Arhiepiscopul şi i-am zis: uite, toată chestiunea asta, tot spectacolul este pentru lume, dar nou vrem propria uniune, doar între noi”, a mărturisit ducesa de Sussex.

Oprah a întrebat-o pe ducesă şi care era relaţia dintre aceasta şi Regină. Regina, de exemplu, întotdeauna s-a comportat minunat cu mine.”, a spus Meghan Markle.
 
Meghan a dezvăluit în interviu că s-a gândit inclusiv la suicid. „Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă, îmi era ruşine să îi recunosc lui Harry, din cauza pierderii pe care a suferit-o”, a mărturisit soţia prinţului Harry.

Oprah a întrebat-o dacă a avut gânduri sinucigaşe. „Da. Am crezut că ar fi rezolvat totul pentru toată lumea”, a răspuns Meghan.

Cuplul a anunţat recent că aşteaptă un al doilea copil, iar Palatul Buckingham a transmis într-un comunicat de presă că regina Elisabeta, prinţul Charles şi întreaga familie sunt „încântaţi” de vestea noului bebeluş.

CBS  plătit o taxă de licenţă cuprinsă între 7 şi 9 milioane de dolari pentru drepturile de difuzare a interviului luat de Oprah Winfrey prinţului Harry şi ducesei de Sussex, potrivit Wall Street Journal care citează persoane apropiate tranzacţiei. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici