Diego Maradona s-a logodit cu Rocio Oliva, o fostă fotbalistă cu 30 de ani mai tânără

Fostul fotbalist argentinian Diego Armando Maradona s-a logodit cu Rocio Oliva, o fostă fotbalistă cu 30 de ani mai tânără, anunţă presa de la Buenos Aires, care susţine că evenimentul a avut loc la Roma.

455 afișări
Imaginea articolului Diego Maradona s-a logodit cu Rocio Oliva, o fostă fotbalistă cu 30 de ani mai tânără

Diego Maradona s-a logodit cu Rocio Oliva, o fostă fotbalistă cu 30 de ani mai tânără (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Maradona a închiriat apartamentul prezidenţial de la un luxos hotel din Roma, unde a cerut-o pe Rocio de soţie, în prezenţa mai multor prieteni ai cuplului.

Diego Maradona, în vârstă de 53 de ani, şi Rocio Oliva, 23 de ani, formează un cuplu de aproximativ un an.

Fostul fotbalist argentinian a mai fost căsătorit cu Claudia Villafane, din 1984 până în 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici