Dimineţile sunt o corvoadă pentru cei nematinali. Un bărbat vine cu o soluţie revoluţionară VIDEO

  • Gata cu chinuiala trezitul de dimineaţă!
  • Hilar, dar serios: chiar nu trebuie să te dai jos din pat la 5 dimineaţa.
  • Un bărbat a găsit o soluţie uimitoare la problema multor oameni nematinali.
2063 afișări
Imaginea articolului Dimineţile sunt o corvoadă pentru cei nematinali. Un bărbat vine cu o soluţie revoluţionară VIDEO

Captură video Now This

Trezitul de dimineaţă e un tip de tortură, mai ales când nu eşti genul matinal. Corpul nu vrea să se mişte, mintea e încă înfăşurată în vise. Dar alarma sună şi tu trebuie să te ridici. 
 
Însă un chinez vine cu o soluţie ingenioasă: a construit un pat cu roţi ce îi permite să se deplaseze oriunde fără să se ridice în capul oaselor măcar. Iar ca bonus, îşi ţine prietenii blănoşi sub pătură, cu el.
 
Zhu Jianqiang, aşa cum apare pe reţelele de socializare, nu suportă să se trezească de dimineaţă. 
 
De mic copil, el detesta să se dea jos din pat, aşa că mereu întârzia la şcoală. „Mă gândeam atunci cât de tare ar fi să merg la şcoală stând totuşi întins”, spune bărbatul.
 
La 39 de ani, şi-a îndeplinit visul. Iar profesia de mecanic l-a ajutat. Cât la costat patul mobil? Ei bine, o săptămână de lucru şi 150 de dolari. 
 
Patul poate fi controlat cu ajutorul unui joystick, are frâne bune şi viteză acceptabilă, se încarcă cu baterii şi la nevoie, se ridică spătarul şi baldachinul, permiţându-i bărbatului să stea ca într-un cort, dar mult mai confortabil. 
 
„Se pare că visul meu din copilărie n-a fost chiar aşa de fantazist. Pot merge peste tot şi pescui, mai ales când voi îmbătrâni”, mai spune bărbatul. 
 
Pe viitor, vrea să aducă şi îmbunătăţiri produsului său, precum centură de siguranţă. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici