Dorel de California. Situaţie ciudată pe şosele, şoferi confuzi VIDEO

  • Orice îmbunătăţire a şoselelor este un motiv de bucurie pentru şoferi, în general.
  • Dar nu şi când la „butoane” se află ”Dorel”.
869 afișări
Imaginea articolului Dorel de California. Situaţie ciudată pe şosele, şoferi confuzi VIDEO

Captură video Diana Holland/Facebook

Şoferii dintr-un oraş din California au rămas confuzi la vederea liniilor în zig-zag de pe şosea.

Pe imagini se observă cum atât liniile albe, cât şi cele duble de culoare portocalie sunt strâmbe, înloc să fie drepte. 
 
Locuitorii au fost şocaţi, împreună cu primarul. „Am văzut asta în drumul spre muncă şi m-am gândit că e incredibil de ciudat”, declară edilul Ignacio Velazquez.
 
Primarul oraşului Hollister spune că este doar o greşeală a firmei responsabile să traseze noile linii. Acestea ar fi trebuit să fie „uşor” curbate, dar muncitorii de la firma contractată nu au înţeles corect indicaţiile, aşa că le-au „curbat” la maxim. 
 
Acum, firma va trebui să vopsească din nou liniile, însă fără ca locuitorii să plătească „reparaţia”. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici