Două persoane au fost reţinute după ce au publicat imagini cu cadavrul fotbalistului Emiliano Sala

Sherry Bray (48 de ani) şi Christopher Ashford (62 de ani) au fost reţinuţi de poliţie după ce au accesat ilegal şi au publicat, pe reţelele de socializare, imagini cu corpul neînsufleţit al fotbalistului Emiliano Sala.

615 afișări
Imaginea articolului Două persoane au fost reţinute după ce au publicat imagini cu cadavrul fotbalistului Emiliano Sala

Două persoane au fost reţinute după ce au publicat imagini cu cadavrul fotbalistului Emiliano Sala

Corpul argentinianului a fost recuperat dintre resturile epavei avionului, la data de 6 februarie, la două săptămâni după ce aparatul de zbor s-a prăbuşit în Canalul Mânecii.

Emiliano Sala zbura spre capitala Ţării Galilor, Cardiff, după ce se transferase de la Nantes la Cardiff City, când avionul s-a prăbuşit în Canalul Mânecii.

Sherry Bray, directoarea firmei de monitorizare video care se ocupa cu supravegherea morgii la care a fost adus corpul fotbalistului, şi Christopher Ashford, un angajat al companiei, au accesat ilegal o înregistrare din timpul examinării medicului legist. Cei doi au făcut fotografii şi le-au distribuit pe reţelele de socializare.

Potrivit BBC, judecătorul care se ocupă de caz, Peter Crabtree a spus: ”Pentru un asemenea caz, primul pas este, cu siguranţă, reţinerea suspecţilor”.

Detectivul Gemma Vinton a declarat, conform aceleiaşi surse, că: ”Acţiunile lui Bray şi ale lui Ashford au cauzat multă durere şi suferinţă inutilă. Sper ca familia să se poată concentra acum pe deplângerea celui drag”.

Bray şi Ashford au pledat vinovaţi în faţa tribunalului din Swindon şi au fost reţinuţi, însă cei doi au fost eliberaţi pe cauţiune, conform informaţiilor oferite de The Guardian. Ei vor avea parte de altă înfăţişare în faţa judecătorului, la data de 20 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici