Dovada că Monica Columbeanu îşi bătea fetiţa - VIDEO

Showbiz.ro a intrat în posesia unei înregistrări realizate în casa lui Irinel Columbeanu în timp ce fiica acestuia, Irina, îi spune bunicii sale, Veronica Gabor, că nu o iubeşte pe Monica pentru că aceasta o bate.

401 afișări
Imaginea articolului Dovada că Monica Columbeanu îşi bătea fetiţa - VIDEO

Dovada că Monica Columbeanu îşi bătea fetiţa - VIDEO (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Showbiz.ro a prezentat dovada clară, oferită chiar de micuţa Irina Columbeanu, cât şi de bunica acesteia, că Monica o bătea.

Veronica Gabor: "Mami a zis că te iubeşte. Tu o iubeşti pe mami?"

Irina: "Nu, că mă bate."

Veronica Gabor: "Dar poate nu o sa te mai bata. Daca nu te mai bate ai s-o iubesti?"

Irina: "Nu, pentru ca vreau alta mama sa cumpar."

Pe lângă declaraţia sinceră a Irinei în care spune că şi-ar cumpara o altă mamă, Irinel Columbeanu a mai făcut publică o înregistrare în care chiar mama soţiei sale se plânge de comportamentul acesteia, faţă de ea cât şi faţă de fetiţă, şi mărturiseşte că nu este deloc de acord cu decizia Monicăi de a pleca în Statele Unite:

"Viaţa de acolo mie nu-mi place, sinceră să fiu. Nu ştiu cine a luat decizia asta, să plece. Eu pentru un copil să stau peste ţări şi oceane şi aşa mai departe... Eu v-am zis de atunci: mie nu-mi place [...] S-a comportat foarte urât şi cu mine şi cu Irina două zile în şir. Nu mă suportă, pe mine cel puţin. Pe Irina o lua să scrie alfabetul. Copil la trei ani să scrie alfabetul..."

"Chiar am întrebat-o la Bacău: Irina, ţi-e dor de tati? 'Da!' Dar de mami, ţi-e dor? 'Nu, că ma bate', aşa cu o tristeţe în sufletul ei..."

De asemenea micuţa i-a mai povestit bunicii: "Când eu am plâns odată la gradiniţă, mama m-a pişcat aşa de tare de m-a otrănit pe picior".

Află mai multe pe www.showbiz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici