Dr.Adina Alberts, soţia lui Viorel Cataramă, atac la termometrul digital: Degeaba se ia temperatura

  • Dr.Adina Alberts susţine că un simplu paracetamol poate scădea temperatura
  • Termometrizarea este inutilă în aceste condiţii
  • Termometrele folosesc lumină cu raze infraroşii ca la telecomandă, mai spune specialistul
11786 afișări
Imaginea articolului Dr.Adina Alberts, soţia lui Viorel Cataramă, atac la termometrul digital: Degeaba se ia temperatura

Dr.Adina Alberts, soţia lui Viorel Cataramă, atac la termometrul digital: Degeaba se ia temperatura

Dr.Adina Alberts, soţia lui Viorel Cataramă, a criticat folosirea termometrului digital la intrarea în magazine, considerând că această măsură ar fi inutilă în depistarea stărilor febrile.

Mai mult, aceasta spune că nici raza cu infraroşu folosită de termometre nu ar fi de neglijat. 

”DEGEABA SE IA TEMPERATURA LA INTRAREA ÎN MAGAZINE.

Mă scuzaţi dar voi fi foarte directă. E o prostie să verifici temperatura oamenilor care intră în diverse clădiri/ magazine/ birouri.
Şi nu pentru că ar fi nocivă tehnologia minim invazivă bazată pe raze infraroşii (exact ca la telecomandă), deşi eu nu mi-aş lasă niciodată copilul în bătaia telecomenzii... Mă rog, asta este altă discuţie pentru că dacă ţi se ia temperatura în acest mod, de 10 ori pe zi, vreo câteva sute de zile la rând, nu mai e chiar un nimic.
Dar revenind...
Dragii mei, o pastilă de paracetamol sau aspirină va scădea o eventuală temperatură mai mare, către valori normale, în 15-20 minute.
Plus că starea febrilă ar putea avea atâtea alte cauze, altele decât COVID-19.
Dar, oricare ar fi cauza febrei, ce l-ar împiedica pe un bolnav febril, altceva decât lipsa de chef, să ia un paracetamol şi să iasă la shopping, dacă aşa ar vrea muşchiul lui?!?
Nimic!”, a postat Adina Alberts pe contul său de socializare.

Aceasta a criticat într-o postare recentă folosirea măştii de protecţie de către oricine, avertizând că anumite categorii de oameni nu o pot utiliza fără riscuri, pentru că aceasta limitează aportul de oxigen.

Soţul Adinei Alberts este liderul Dreptei Liberale, Viorel Cataramă. Acesta s-a expus recent infectării cu coronavirus, mergând în localitatea Bărbuleşti unde s-a îmbrăţişat cu mai mulţi oameni care au avut coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici