”E o ocazie bună să ieşi în oraş”, a spus actriţa Melanie Ebanks despre comedia ”Oh, Ramona!” | VIDEO

”E o ocazie bună să ieşi în oraş”, i-a descris actriţa Melanie Ebanks comedia ”Oh, Ramona!” regizorului Cristina Jacob în discuţia live la care au mai participat Bogdan Iancu, Aggy K. Adams, Holly Horne, Basil Eidenbenz, Andromeda Godfrey şi Leonardo Boudreau.

470 afișări
Imaginea articolului ”E o ocazie bună să ieşi în oraş”, a spus actriţa Melanie Ebanks despre comedia ”Oh, Ramona!” | VIDEO

”E o ocazie bună să ieşi în oraş”, a spus actriţa Melanie Ebanks despre comedia ”Oh, Ramona! ”

”A fost o provocare, pentru că lucram într-o limbă diferită şi, poate au fost neînţelegeri, dar sunt foarte fericită pentru că sunt profesionişti de primă mână şi orice regizor îşi doreşte să aibă acces la o distibuţie internaţională pentru că ai ocazia să îi alegi pe cei mai buni”, a explicat Cristina Jacob.

Basil Eidenbenz şi-a amintit că printre indicaţiile care l-au mirat cel mai tare a fost aceea de a face ”ceva interesant”.

”E un film care spune multe poveşti pe care preferăm să le ascundem de multe ori şi mulţi le-am trăit în adolescenţă, indiferent din ce parte a lumii venim”, a spus Leonardo Boudreau. ”Cred că e o ocazie bună să ieşi în oraş, cu prietenii sau cu familia, dacă nu ai prieteni” a prezentat comedia ”Oh, Ramona!” actriţa Melanie Ebanks, interpreta rolului Carla.

”N-aş spune că eşti stresantă, dar ştii ce vrei”, i-a spus actriţa Andromeda Godfrey, interpreta mamei personajului principal din ”Oh, Ramona!”, regizorului Cristina Jacob care i-a luat la întrebări pe protagoniştii peliculei sale într-o discuţie live la care au mai participat Bogdan Iancu, Aggy K. Adams, Holly Horne, Basil Eidenbenz, Leonardo Boudreau, Melanie Ebanks.

”E un film care spune multe poveşti pe care preferăm să le ascundem de multe ori şi mulţi le-am trăit în adolescenţă, indiferent din ce parte a lumii venim”, a spus Leonardo Boudreau. ”Cred că e o ocazie bună să ieşi în oraş, cu prietenii sau cu familia, dacă nu ai prieteni” a prezentat comedia ”Oh, Ramona!” actriţa Melanie Ebanks.

”Cel mai greu lucru de la filmări a fost să filmăm cu Bogdan”, au glumit actorii străini amintindu-şi că Bogdan Iancu, interpretul rolului principal, a avut scene cu fiecare dintre ei.

Bogdan Iancu şi-a amintit filmarea unei scene cu Melanie Ebanks, pentru care a trebuit să încaseze o palmă de 17 ori, numărul de duble cerute de regizor. ”Iar eu a trebuit să mănânc croissantul cu ciocolată de 17 ori”, a completat Melanie care a povestit de mai multe ori că nu prea găseşte pe placul ei ciocolata.

Holly Horne a numit scena filmată pe plajă drept cea mai grea, pentru că era o seară răcoroasă. ”La final ne-ai cerut să intrăm în mare şi era al naibi de frig, cred că a fost cea mai dificilă filmare”, i-a spus interpreta Anemonei regizorului Cristina Jacob. ”Şi pentru mine a fost cea mai grea filmare”, a recunoscut regizorul.

”Carne de vită”, ”papanaşi”, ”pui”, ”vişinată” sunt cuvintele pe care şi le-au amintit cel mai repede actorii în română.

Comedia ”Oh, Ramona!” este ecranizarea bestsellerului românesc autobiografic ”Suge-o, Ramona!”, de Andrei Ciobanu, care semnează şi scenariul alături de Alex Coteţ şi Cristina Jacob. În viziunea şi execuţia regizorului, povestea devine un film fără limitări culturale, fără graniţe geografice şi lingvistice, pentru o generaţie care trăieşte planetar experienţele irepetabile ale adolescenţei.

Cristina Jacob este regizoare şi scenaristă, autoarea comediilor ”#Selfie” (2014) şi ”#Selfie69” (2016), filmele româneşti cu cel mai mare număr de spectatori în 2014, respectiv 2016. ”#Selfie” a fost cel mai bun debut regizoral de după 1989, din punct de vedere al numărului record de spectatori veniţi la cinema la un film de debut (102.000 de intrări în numai 20 de săptămâni). Dintre peliculele ultimilor 16 ani, ”#Selfie69” rămâne filmul românesc pentru care au intrat în cinemategrafe cei mai mulţi spectatori. A absolvit un masterat în cinematografie în cadrul London Film School (2014) şi este licenţiată în regie de film (2012) ca şefă de promoţie. Cristina Jacob a mai lansat, în 2015, ”Poveste de dragoste / Love is a story” (2015), cu Dragoş Bucur şi Raluca Aprodu. Filmul a fost selectat în festivaluri precum Montreal World Film Festival (Canada), Festival International du Film d'Amour de Mons (Belgia) şi Portobello Film Festival (Marea Britanie). ”Naşu’” (mediu-metraj, 2012), ”Zestrea” (scurtmetraj, 2011), ”Mircea Veroiu” (documentar, 2010) şi ”Raport despre indiferenţă” (scurtmetraj, 2010) sunt alte câteva titluri semnate de Cristina.

Scurtmetrajul „Zestrea” a fost selecţionat la Cannes Short Film Corner, Festivalul internaţional de film DaKINO, Festivalul internaţional de film studenţesc CineMAiubit şi Ruby Mountain Film Festival (SUA), unde a câştigat Premiul pentru cel mai bun film de scurtmetraj studenţesc.

Comedia “Oh, Ramona!”, cu Bogdan Iancu, Aggy K. Adams şi Holly Horne în rolurile principale, va fi lansată în oficial în România pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor. Biletele pentru proiecţiile în avanpremieră "Oh, Ramona" din 14 februarie pot fi cumparate de aici https://www.ohramona.com/get-tickets-en

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici