Emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV pleacă în vacanţă

Emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV pleacă în vacanţă la sfârşitul acestei săptămâni, după încă un sezon plin de evenimente, destăinuiri şi aventuri cu vedete, în care show-ul prezentat de Cătălin Măruţă a fost lider incontestabil de audienţă, potrivit unui comunicat.

616 afișări
Imaginea articolului Emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV pleacă în vacanţă

Emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV pleacă în vacanţă

Cu invitaţi surpriză pentru ultima săptămână, dar şi cu două ediţii "best of" cu cele mai amuzante momente "La mulţi ani marca Happy Hour", difuzate pe 21 şi 22 iulie, "Happy Hour" de la Pro Tv intră în vacanţă.

Cătălin Măruţă se declară foarte mulţumit de acest sezon al emisiunii "Happy Hour", pe care se pregăteşte zilele acestea să-l închidă.

"Mi-a plăcut tot, cred că a fost un al patrulea an bun. Totuşi, cel mai mult îmi place când reuşesc să surprind publicul, dar şi invitaţii şi cred că am reuşit asta prin seria «La mulţi ani marca Happy Hour». Am dus cadouri inedite, i-am păcălit pe invitaţii mei şi i-am arătat aşa cum sunt ei când nu ştiu că sunt filmaţi. Audienţele şi mesajele de la cei de-acasă ne-au convins că tot ce-a făcut echipa asta, toată munca adunată a dat roade, practic".

Totodată, Măruţă spune că mulţi invitaţi i-au adus satisfacţii.

"Cel mai recent, cred, a fost când am reuşit să-i găsesc un loc de muncă Ioanei Tufar, după mai multe perioade de probă nereuşite. Nu credeam cu adevărat în hotărârea ei, dar mi-a arătat în fiecare zi în care am filmat-o la serviciu că îşi doreşte din tot sufletul să se angajeze prima oară şi viaţa ei să intre în sfârşit pe un făgaş normal. Mi-a adus mari mulţumiri şi faptul că am putut arăta evoluţia situaţiei lui Pepe, de la casa devastată până la divorţ şi renovare. A fost o perioadă dificilă pentru cei implicaţi direct şi mă bucur că am putut să arătăm necenzurat şi necosmetizat adevărul lui Pepe. Sigur că am o mulţumire în plus atunci când am ocazia să fac o bucurie cuiva călătorind, de exemplu, într-o ţară nordică, să duc un mesaj de suflet, ori însoţind nişte îndrăgostiţi foarte mondeni prin Germania, ori ascultând cum o mare cântăreaţă anunţă la «Happy Hour», în premieră, că e însărcinată şi se mărită - e vorba de Luminiţa Anghel, ştiţi. Dar exemplele sunt multe".

Întrebat pe cine ar vrea să vadă pe Happylica dacă pentru o seară ar fi doar telespectator în faţa televizorului, vedeta Pro TV se amuză.

"Pe toţi cei care nu vor să vină la «Happy Hour» de frica gurii mele, că sunt destui şi din ăştia, au impresia că-i muşc, probabil. Oricum, dacă aş fi telespectator, aş vrea să văd ce n-am văzut până acum de la 30 de centimetri, de pe Happylica. Să-i văd deci măcar de-acasă, pe LCD. Eventual, tridimensional!", a încheiat Măruţă.

Emisiunea prezentată de Cătălin Măruţă a fost, ca în toate celelalte sezoane, lider incontesatabil de audienţă şi în 2011. Pe tot parcursul acestui sezon, care se apropie de final, "Happy Hour" s-a clasat pe poziţia fruntaşă în topul audienţelor, pe toate categoriile de public. Astfel, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, emisiunea de la Pro TV a înregistrat, în intervalul 10 ianuarie - 12 iulie, o audienţă medie de 4,4 puncte de rating şi 20,1% cotă de piaţă, surclasând Antena 1, cu 3,4 puncte de rating şi 15,3 procente din cota de piaţă. Şi pe publicul din mediul urban "Happy Hour" a condus cu o medie de 5,3 puncte de rating şi 17,5 % cotă de piaţă, în vreme ce Antena 1 obţinea 4,9 puncte de rating şi 16 % cotă de piaţă. De la o ediţie la alta, "Happy Hour" i-a cucerit pe cei mai mulţi telespectatori, iar cea mai urmărită ediţie din istoria emisiunii a fost tot în acest sezon, pe 23 martie, când Pro TV înregistra pe publicul din mediul urban o medie de 9,3 puncte de rating şi 29,3 % cotă de piaţă.

La "Happy Hour" au fost prezentate poveşti celebre. Astfel, aflată pentru prima dată în România, la invitaţia emisiunii "Happy Hour", americanca Busty Heart - intrată în Cartea Recordurilor ca femeia cu cei mai puternici sâni din lume - a făcut show în direct în platoul din Buftea. La cei 51 de ani ai săi, Busty, pe numele său real Susan Robin Sikes, a pus în scenă la "Happy Hour", în direct, show-ul pe care l-a prezentat în cadrul emisiunilor "Americanii au talent" şi "Germanii au talent": a spart cu sânii zeci de cutii cu bere, scânduri de lemn, a făcut zob pepeni româneşti de Dăbuleni, bucăţi grele de gresie şi nici măcar o masă din studio nu i-a scăpat, aceasta ajungând bucăţi în urma impactului cu "sânii de fier" ai acesteia.

Totodată, emisiunea de la Pro TV a continuat şi în acest sezon deja cunoscutul mod de a le spune vedetelor "La mulţi ani". Fie că a fost vorba de Dan Teodorescu, Viorica din Clejani, Rică Răducanu şi Monica Tatoiu, vedetele autohtone au căzut în capcana întinsă de Măruţă, dar au primit cel mai frumos "La mulţi ani marca Happy Hour". Nici Măruţă însuşi nu a scăpat de astfel de urări: de ziua numelui, de Sfântul Constantin şi Elena, colegii săi l-au păcălit şi l-au pus faţă în faţă, chiar în timpul unei filmări, cu un piton uriaş de 30 de kilograme gata să-l "îmbrăţişeze".

Sezonul acesta, emoţiile au fost mari pentru Cătălin Măruţă, care a devenit în primăvara acestui an tată. Astfel, Măruţă Jr. a avut parte la "Happy Hour" de o ediţie dedicată în întregime lui şi, tot la Pro TV, telespectatorii au putut face cunoştinţă cu moştenitorul aMăruţelor atunci când a fost creştinat şi şi-a făcut debutul în showbiz.

Nici tumultuoasa viaţă a soţilor Columbeanu sau divorţul dintre Pepe şi Oana Zăvoranu nu au scăpat de iscoditorul Măruţă. "Happy Hour" a urmărit pas cu pas divorţul dintre Moni şi Iri şi lupta pentru custodia fetiţei lor şi a prezentat în exclusivitate imagini cu noul iubit al Monicăi. Cât despre Pepe, acesta i-a ţinut cu sufletul la gură pe telespectatori pe perioada divorţului de Oana, alegând să vorbească în exclusivitate la "Happy Hour" despre această poveste. Mai mult, Happylica s-a mutat de doua ori din platoul din Buftea în casa lui Pepe, de unde Cătălin Măruţă a prezentat în direct atât apartamentul devastat de Oana, cât şi noul look al casei, după ce Pepe a renovat-o.

Tot în emisiunea lui Cătălin Măruţă, Luminiţa Anghel a declarat în exclusivitate că aşteaptă primul ei copil biologic şi l-a prezentat pe tatăl copilului şi noul bărbat din viaţa sa.

Cătălin Măruţă a ajuns sezonul acesta în Norvegia, însoţit de doamna Bamboi, asistenta sa, pe care a dus-o chiar la copiii ei, stabiliţi în ţara fiordurilor.

În martie, "Happy Hour" a fost la înălţime şi a oferit cele mai originale MĂRUŢişoare. Vedetele au tocmit cu ora de distracţie trupe şi artişti pentru a le face serenade şi dedicaţii muzicale celor mai importante persoane din viaţa lor. MĂRUŢişorul cântat de Holograf, Loredana, Vank, Corina Chiriac şi Direcţia 5 a fost oferit de vedete precum Radu Mazăre, Radu Vâlcan, Brigitte Sfăt, Jean de la Craiova, dar şi Cătălin Măruţă.

Pe de altă parte, a doua zi de Paşte, Pavel Stratan şi-a adus la "Happy Hour" fiul de numai doi ani şi patru luni, pe Cezar, care a arătat de ce sunt talentaţi Stratanii. Micuţul Cezar l-a uimit pe Măruţă cu talentul lui de a spune poezii şi povesti la o vârstă atât de fragedă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici