Enrique Iglesias este fan Beckham

Cântăreţul spaniol Enrique Iglesias îl admiră pe fotbalistul David Beckham, despre care spune că poate face la fel de mult pentru fotbalul din Statele Unite cât au făcut Wayne Gretzky pentru hochei şi Michael Jordan pentru baschet, informează El Pais.

6 afișări
Imaginea articolului Enrique Iglesias este fan Beckham

Enrique Iglesias este fan Beckham

"Dacă există cineva care poate da un impuls acestui sport în Statele Unite, atunci Beckham este omul potrivit", a spus Iglesias, într-un interviu acordat publicaţiei People.

Enrique Iglesias este un fan al fotbalului de mic. Tatăl său, Julio Iglesias, a fost portar la Real Madrid în anii '60, înainte de a se dedica muzicii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici