Femeile vor umor fin! Cum râde Toni Grecu de studiile americane?

Un studiu american despre umor, realizat de cercetătorii de la Stanford University, California, arată că femeile preferă umorul mai sofisticat, iar bărbaţii, pe acela mai agresiv. În plus, primelor le-ar lua mai mult timp să descifreze o glumă bună, dar s-ar amuza pe seama ei mai mult timp decât bărbaţii. Ei, în schimb, glumesc unii cu alţii mai "ostil"; e mai mult aşa, un soi de critică de aceea prin care stabilesc cine domină.

90 afișări
Imaginea articolului Femeile vor umor fin! Cum râde Toni Grecu de studiile americane?

Femeile vor umor fin! Cum râde Toni Grecu de studiile americane? (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Gândul)

Sunat pentru a îşi exprima opinia în legătură cu studiul, umoristul Toni Grecu a răspuns: "Al dumneavoastră e numărul ăsta? Cu 666? A, m-am speriat, am crezut că mă sună cineva de… dincolo". Toni Grecu a arătat că nu crede în concluziile studiului american explicând: "Am fost la un club de stand-up comedy şi la cele mai groase glume râdeau cel mai tare femeile."

Monica Anghel s-a arătat mirată de cocluziile studiului: "Autorii lui probabil sunt nişte misogini. Eu nu fac diferenţa între umorul sofisticat şi acela mai agresiv. Umorul e umor. Există oameni care înjură şi au farmec şi nu mă deranjează, căci o fac amuzant, şi alţii care înjură şi nu au nici un fel de farmec".

Citeşte mai multe despre comentariile umoriştilor români pe marginea studiilor americane pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici