Fiul lui Bob Marley deschide Electric Castle, la Bonţida; 200.000 de oameni aşteptaţi la Festival | FOTO

Peste 200.000 de persoane sunt aşteptate, de miercuri, la Festivalul Electric Castle de la Castelul ”Banffy”, comuna Bonţida, judeţul Cluj, unde vor concerta 300 de artişti din nouă ţări. În prima zi, pe scenă va urca fiul lui Bob Marley, Damian, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1327 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Bob Marley deschide Electric Castle, la Bonţida; 200.000 de oameni aşteptaţi la Festival | FOTO

Fiul lui Bob Marley deschide Electric Castle, la Bonţida; 200.000 de oameni aşteptaţi la Festival

Înainte de a începe festivalul, poliţiştii au efectuat controale pirotehnice în zona de desfăşurare a festivalului şi pe căile de acces către festival. De asemenea, punctele de acces vor fi asigurate cu efective şi cupluri chinotehnice specializate în detectarea şi semnalizarea materialelor explozive.

Totodată, în zona de desfăşurare a festivalului vor fi puse trei corturi de prim ajutor medical, iar echipaje mixte de pompieri şi paramedici SMURD vor patrula în permanenţă în zona festivalului.

”Vor fi pregătite trei ambulanţe SMURD pentru transportul la spital în caz de nevoie , precum şi două autospeciale pentru stingerea incendiilor care vor asigura prima intervenţie în caz de necesitate. Permanent vor fi asigurate măsuri de prim-ajutor medical, evacuare în situaţii de urgenţă, prevenirea şi stingerea incendiilor prin intermediul a 75 de pompieri, cinci medici şi 15 studenţi voluntari. Asistenţa medicală în perimetrul spitalului va fi sprijinită şi de personalul din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi din Serviciul de Ajutor Maltez din România”, au precizat organizatorii festivalului.

Cea de-a şasea ediţie a Festivalului Electric Castle se desfăşoară în perioada 18-22 iulie la Castelul ”Banffy” din comuna Bonţida, judeţul Cluj.

 

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici