Forbes: Taylor Swift, printre cei mai influenţi antreprenori din lume cu vârste de până la 40 de ani

Cântăreaţa americană de muzică country şi pop Taylor Swift a fost inclusă de revista Forbes în topul pe 2015 al celor mai influenţi oameni de afaceri cu vârste de până la 40 de ani, informează contactmusic.com.

504 afișări
Imaginea articolului Forbes: Taylor Swift, printre cei mai influenţi antreprenori din lume cu vârste de până la 40 de ani

Forbes: Taylor Swift, printre cei mai influenţi antreprenori din lume cu vârste de până la 40 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tânăra vedetă americană este cel mai bine plasat reprezentant al industriei de divertisment în acest top - "40 Under 40" -, în care ocupă locul al şaselea, graţie opiniilor sale deosebit de ferme în ceea ce priveşte serviciile de streaming muzical.

Anul trecut, cântăreaţa în vârstă de 25 de ani şi-a retras întregul catalog muzical de pe serviciul de streaming Spotify, întrucât dorea să obţină compensaţii financiare mai bune pentru dreptul de difuzare a muzicii sale. De asemenea, Taylor Swift a reuşit să îi convingă pe managerii grupului Apple să renunţe la planurile lor ce vizau neplata artiştilor pentru operele lor muzicale, în timpul testării noii aplicaţii pentru dispozitive mobile Apple Music.

Activismul pe care l-a manifestat constant în domeniul afacerilor ce au legătură cu industria muzicală a ajutat-o să fie inclusă în primele 10 poziţii ale topului "40 Under 40" întocmit de revista Forbes, la doar câteva zile după ce revista Vanity Fair a plasat-o pe primul loc în topul "The Powers That Be" pe 2015.

În topul "40 Under 40" primele poziţii sunt ocupate de antreprenorul Adam Neumann - creatorul companiei WeWork -, J.B. Straubel - cofondator şi manager tehnic al Tesla Motors - şi Ryan Graves - CEO-ul companiei Uber.

Printre ceilalţi reprezentanţi ai industriei de divertisment care au fost incluşi în topul Forbes "40 Under 40" se mai află prezentatorul TV britanic John Oliver (locul 10), actriţa Jessica Alba (care deţine The Honest Company, locul 15) şi Ronda Rousey (actriţă şi campioană de judo şi arte marţiale, locul 40).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici