Fotbaliştii, urări de Crăciun în cascadă pe reţelele de socializare/ Surpriza lui Cristiano Ronaldo pentru fani | FOTO

Fotbaliştii şi cluburile de fotbal nu au lăsat să treacă acest Crăciun fără să le ureze tuturor susţinătorilor "Sărbători Fericite". Site-urile de socializare au fost umplute cu mesaje, poze şi filmuleţe specifice acestei perioade ale anului.

865 afișări
Imaginea articolului Fotbaliştii, urări de Crăciun în cascadă pe reţelele de socializare/ Surpriza lui Cristiano Ronaldo pentru fani | FOTO

Fotbaliştii, urări de Crăciun în cascadă pe reţelele de socializarea/ Surpriza lui Cristiano Ronaldo pentru fani | FOTO

Unii foşti sau actuali fotbalişti au ales să ureze "Crăciun Fericit" într-un mod amuzant, iar printre aceştia se numără David Beckham şi Zlatan Ibrahimovic. Dacă fostul mijlocaş al lui Real Madrid şi Manchester United, Beckham, a ales să posteze o poză în care îşi face un selfie lângă şemineu şi are pe cap o bentiţă cu corniţe de ren, atacantul suedez a postat pe contul lui de Twitter o figurină amuzantă, roşie.

Cristiano Ronaldo s-a pozat alături de logodnica lui, Georgina, şi de copiii lor, toţi purtând căciuliţe de Moş Crăciun.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz Natal! Merry Christmas!🎅🎄❤️

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano) pe

Dec 24, 2018 at 10:54 PST

 

David Villa, Robert Lewandowski, Bastian Schweinsteiger şi Andrés Iniesta sunt alte nume importante din fotbalul mondial care au "urcat" poze pe conturile lor de socializare, alături de familie.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️🍾🥂🎄🎉🎊🎈🎁🎅 #feliznavidad🎄 #happychristmas🎄 #familia💕 #navidad2018🎄 #navidad🎄🎅

O postare distribuită de David Villa (@davidvilla) pe

Dec 24, 2018 at 12:40 PST

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Christmas everyone!

O postare distribuită de Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) pe

Dec 24, 2018 at 5:40 PST

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici