Fotbalistul acuzat că şi-a bătut partenera. Femeia s-a filmat după agresiune: „Trăiesc un coşmar cu el”

Scandal în fotbalul argentinian, după ce Jonatan Cristaldo, atacant la Racing Club, a snopit-o în bătaie pe partenera lui de viaţă, Morella De las Heras. Conform femeii, fiica lor, în vârstă de doar 3 ani, a făcut-o să îl denunţe la poliţie.

6555 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul acuzat că şi-a bătut partenera. Femeia s-a filmat după agresiune: „Trăiesc un coşmar cu el”

Fotbalistul acuzat că şi-a bătut partenera. Femeia s-a filmat după agresiune: „Trăiesc un coşmar cu el”. Sursă foto: Twitter

Atacantul de la Racing a fost suspendat numai pentru cinci zile după ce cazul a fost făcut public. Jonatan Cristaldo a lovit-o pe femei în faţă şi târât-o pe jos până în bucătăria casei în care locuiesc cu cei doi copii ai lor. ”Am avut câteva episoade de violenţă, ultimul fiind în urmă cu câteva zile, de dimineaţă, înainte ca el să plece.” , a spus ea.

Judecătorii au instituit un ordin de protecţie, care nu-i permite lui Cristaldo să se apropie la mai mult 300 de metri de partenera sa timp de 150 de zile. Totodată, poliţiştii i-au înmânat acesteia şi un ”buton de panică”, în cazul unei urgenţe. Femeia mai acuză că este sunată constant de prieteni de-ai lui Cristaldo, care o acuză că, în urma denunţului, l-au îndepărtat de echipa lui de club.

”Sunt surprinsă de repercursiunile pe care denunţul meu le-a avut. Trăiesc un coşmar cu el. Acum cred că este supărat şi ruşinat de ce s-a întâmplat”, a spus ea, potrivit Cadena 3. Până în acest moment, jucătorul nu a comentat cele întâmplate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici