Gabriel Cotabiţă pregăteşte o surpriză pentru spectacolul de pe 29 octombrie, de la Sala Palatului

Gabriel Cotabiţă spune că pregăteşte o surpriză la "Gala Chapeau!", care va avea loc pe 29 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti, şi va reuni unii dintre cei mai cunoscuţi artişti români, ce vor interpreta hituri ale cântăreţului, care a avut grave probleme de sănătate în ultima perioadă.

1108 afișări
Imaginea articolului Gabriel Cotabiţă pregăteşte o surpriză pentru spectacolul de pe 29 octombrie, de la Sala Palatului

Gabriel Cotabiţă pregăteşte o surpriză pentru spectacolul de pe 29 octombrie, de la Sala Palatului (Imagine: Andrei Stan / Arhiva Mediafax Foto)

"Ştiu şi am simţit că numărul celor care s-au rugat pentru mine a fost mult mai mare de 4.000, câte locuri vor fi in sală", a declarat artistul. "Le mulţumesc din suflet tuturor şi abia‎ aştept prima întâlnire cu publicul meu, cu atât mai mult cu cât a fost prilejuită de prietenii şi colegii mei. Iniţiativa lor m-a măgulit şi m-a motivat în acelaşi timp!", a mai spus Cotabiţă, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Adrian Daminescu, Alex Velea, Antonia, Aurelian Temişan, Bodo, Connect-R, Cornel Ilie, Delia, Doru Todoruţ (Deep Central), Florin Ristei, Horia Moculescu, Jorge, Luminiţa Anghel, Loredana, Matteo, Marcel Pavel, Smiley, Miţă (Bere Gratis), Monica Anghel, Nico, Nicoleta Nucă, Rashid, alături de Tudor Turcu, grupul Acapella, condus de George Miron, Cvartetul Passione, VH2, Pinky, Walter Dionisie şi Andrei Tudor Band vor interpreta cele mai îndrăgite melodii ale lui Gabriel Cotabiţă, într-un spectacol prezentat de Mihai Bendeac, se arată în comunicatul citat. 

"Chapeau" este prescurtarea expresiei "Chapeau à vous", care exprimă respectul şi aprecierea, tradusă în limba română prin "Jos pălăria!". Evenimentul de pe 29 octombrie, de la Sala Palatului, propune astfel un concept nou pentru România: un spectacol care omagiază carierele celor mai importanţi artişti ai ţării, în cadrul unei gale care prezintă parcursul lor de la începuturi până în prezent, privind spre viitor.

"Gala Chapeau!" se anunţă a fi un regal muzical complet, plin de surprize şi încărcat de emoţie, Gabriel Cotabiţă fiind alături de prietenii săi din industrie şi de publicul din sală pentru a asculta "Domnişoară, nu pleca", "Raiul e pe pământ", "Convenţional", "Când zâmbeşti" şi "Noapte albastră", precum şi multe alte piese, reinterpretate şi susţinute pe scena Sălii Palatului de unele dintre cele mai îndrăgite voci din România.

Evenimentul este, în acelaşi timp, un cadou muzical oferit de prietenii săi din lumea artistică, în căutarea unui mod în care să îi declare public "Jos pălăria, Gabi!", în preajma sărbătoririi a 60 de ani de viaţă a artistului şi 40 de ani dedicaţi scenei.

Preţurile biletelor încep de la 65 de lei şi pot fi achiziţionate de la Sala Palatului şi din reţeaua Eventim.

Evenimentul este organizat de Taktix Media.

Gabriel Cotabiţă a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Bucureşti pe 8 mai, după ce a fost găsit în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală. Cotabiţă a fost transferat, pe 16 iunie, la Spitalul Elias, pentru un proces complex de recuperare. Cântăreţul a fost externat pe 16 iulie, după 27 de zile de tratament în Spitalul Elias din Capitală, starea acestuia fiind ameliorată şi urmând să continue tratamentul de recuperare în ambulatoriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici