George Michael a asistat, sub acoperire, la un spectacol susţinut de un imitator profesionist al său

George Michael a asistat, sub acoperire, la un spectacol susţinut de un imitator profesionist al său, Rob Lamberti, în 1997, potrivit Smart Radio, care păstrează un loc special pentru muzica regretatului artist britanic în playlist-ul zilei.

3689 afișări
Imaginea articolului George Michael a asistat, sub acoperire, la un spectacol susţinut de un imitator profesionist al său

George Michael a asistat, sub acoperire, la un spectacol susţinut de un imitator profesionist al său

Se întâmpla în 1997, la Cinebar, în localitatea Harrow de lângă Londra.

Rob Lamberti povesteşte că, în timp ce îşi încânta publicul cu hituri ale trupei Wham!, a remarcat în partea din spate a sălii doi bărbaţi, iar unul dintre aceştia, purtând pe cap o şapcă, era chiar George Michael. Celălalt era colegul acestuia din fosta trupa Wham!, Andrew Ridgeley.

"Nu ştiu de când stăteau acolo, dar, desigur, în calitate de imitator profesionist al lui, mi-am dat seama că era el", a declarat acesta pentru Express. "Am fost încântat că bărbatul cu ajutorul căruia mi-am construit cariera asista la ceea ce făceam", a mai spus acesta.

Lamberti a declarat că abia la zece ani de la acel moment managerul lui George Michael, Andy Stephens, i-a confirmat că cei doi muzicieni asistaseră la spectacol.

De altfel, George Michael era un fan al lui Lamberti şi a şi glumit despre asemănările dintre ei într-un interviu acordat Q Magazine cu doi ani înainte să moară. Michael a spus atunci că mulţi oameni îl confundă cu Robert Lamberti.

Asemănările dintre cei doi erau atât de mari încât, în 2007, Sony i-a propus să participe la activităţile de promovare a albumului "Twenty Five", lansat atunci de George Michael. Lamberti susţine că, datorită lui, albumul s-a vândut în câteva ore de la lansare în 100.000 de copii. Invitat apoi să îl cunoască personal pe star, acesta a avut şi o discuţie cu managerul, care i-a confirmat că George Michael a asistat la acel spectacol din 1997.

George Michael, care a murit în ziua de Crăciun a anului 2016, la vârsta de 53 de ani, a vândut peste 120 de milioane de albume pe plan internaţional, din care 80 de milioane solo şi restul ca membru al duoului Wham!, iar printre piesele sale se numără hituri precum "Careless Whisper", "Faith" şi "Last Christmas". Michael a fost recompensat de-a lungul carierei cu numeroase premii, printre care trei Brit Awards, patru MTV Video Music Awards şi două Grammy din opt nominalizări. După ce a făcut public faptul că era gay, a militat pentru drepturile comunităţii LGBT şi a ajutat la strângerea de fonduri pentru asociaţii anti-SIDA.

Piesele lui George Michael se regăsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici