Gigantul american Tesla se reprofilează către producţia de sisteme de ventilaţie pentru bolnavii cu coronavirus

Elon Musk, fondatorul companiilor Tesla şi Space X, s-a angajat să producă sisteme de ventilaţie pentru bolnavii de coronavirus din spitalele americane în cazul în care acestea vor duce lipsă de aparate. Sistemele respective ajută bolnavii cu probleme grave la plămâni.

577 afișări
Imaginea articolului Gigantul american Tesla se reprofilează către producţia de sisteme de ventilaţie pentru bolnavii cu coronavirus

Gigantul american Tesla, reprofilat în timpul pandemiei pentru a produce aparatură pentru bolnavii de coronavirus

CEO-ul Tesla a răspuns pe Twitter unui mesaj lăsat de unul din urmăritorii săi, care îi cerea să se folosească de capacitatea tehnică a companiilor sale pentru a fabrica ventilatoare necesare pacienţilor infectaţi cu coronavirus.

Musk a răspuns că reprogramarea fabricilor nu ar fi o mare provocare pentru companiile sale, dar a recunoscut că ventilatoarele nu pot fi produse instantaneu.

Şi alte companii precum General Motors sau Ford sunt în discuţii cu Casa Albă pentru a începe producţia de ventilatoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
musk,
fabrici,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici