Grupul t.A.T.u., care militează pentru drepturile lesbienelor, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice

Grupul pop t.A.T.u., format din două cântăreţe celebre pentru interpretările provocatoare de pe scenă şi pentru videoclipurile cu conotaţii lesbiene, va participa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci, informează AFP, citând organizatorii competiţiei.

361 afișări
Imaginea articolului Grupul t.A.T.u., care militează pentru drepturile lesbienelor, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice

Grupul t.A.T.u., care militează pentru drepturile lesbienelor, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice (Imagine: Hepta)

"t.A.T.u. va cânta la ceremonia de deschidere", care va avea loc vineri, de la ora 18.14, pe stadionul Fişt, a declarat directorul artistic al evenimentului, Konstantin Ernst.

Grupul, format din Lena Katina şi Iulia Volkova, a fost celebru în anii 2000, având melodii în rusă şi engleză vândute în întreaga lume. Notorietatea este datorată în parte scenelor cu conotaţii lesbiene, în contextul în care cele două se declară heterosexuale.

t.A.T.u a reprezentat Rusia la concursul Eurovision din 2003, cu melodia "Ne ver, Ne Boïssa, Ne Prossi" ("Nu crede, nu te teme, nu întreba").

Ernst a declarat că grupul t.A.T.u. a fost ales pentru că este popular în străinătate, iar melodia care va fi cântată, "Nas Ne Dogonïat" ("Nu ne vor prinde"), este bună pentru motivarea sportivilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici