Hainele de epocă, la modă şi-n secolul XXI

Cu toţii ştim că moda este ciclică, dar cine s-ar fi gândit că te-ai putea îmbogăţi vreodată vânzând haine de acum 150 ani? Alicia Allen şi soţul său, Chris, cofondatori ai businessului Magazinului Istoric („Historical Emporium”), au facut asta deja, comercializând articole de îmbrăcăminte din epoca victoriană a Angliei şi din Vestul Sălbatic.

855 afișări
Imaginea articolului Hainele de epocă, la modă şi-n secolul XXI

Hainele de epocă, la modă şi-n secolul XXI

Vânzările au ajuns la 2,4 milioane de dolari în 2009, propulsând afacerea pe locul 1 în top 400 al companiilor cu cea mai mare ascendenţă din Statele Unite.

În 2003, Alicia si Chris lucrau in Silicon Valley, aveau doi copii acasa şi-şi doreau mai multa flexibilitate. Socrul Aliciei conducea o afacere de haine şi accesorii pentru actorii care interpretau roluri din perioada Războiului Civil American, aşa că au decis să realizeze şi un site pentru a vinde online produsele respective.
Citeşte mai multe despre hainele de epocă pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici