Video Hârtia igienică a devenit subiect de glume în vremea coronavirusului | VIDEO

  • Internetul e plin de glume pe tema hârtiei igienice, după ce oamenii au golit rafturile magazinelor
  • Hârtia igienică ţinută în seif sau folosită în loc de jetoane la poker sunt doar câteva dintre glume
  • Postările despre hârtie igienică stârnesc rapid mii de reacţii pe reţelele de socializare
1762 afișări

Te amuză, probabil, imaginile în care oamenii se calcă în picioare pentru un bax de hârtie igienică. Produsul e acum la mare căutare, aşa că situaţia a fost speculată rapid pe internet, prin clipuri amuzante sau glume.

 

În alte postări, hârtia igienică e prezentată ca opţiune pentru plăţile online sau e considerată o valoare, ce trebuie păstrată în siguranţă maximă.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m rich #corona #coronavirus #coronamemes #coronameme #coronavirusmeme #coronavirusmemes

A post shared by Clean Memes (@legendarymemegods) on

Mar 15, 2020 at 9:07am PDT

 

 

 

Alţii se gândesc cum să înmulţească banii, aşa că plantează în grădină role de hârtie igienică.

 

 

Mai în glumă, mai în serios, un lucru este cert. Trebuie să fim mai cumpătaţi la cumpărături. Toţi comercianţii dau asigurări că au marfă pentru toată lumea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici