Ilie şi Amalia Năstase au decis să divorţeze

Fostul tenismen Ilie Năstase şi sotia lui, Amalia, au decis să divorţeze, informează Cancan. Cei doi s-au cununat civil în vara lui 2003, la Paris, idila lor începând în 1996, la concertul susţinut de Sting în România.

159 afișări
Imaginea articolului Ilie şi Amalia Năstase au decis să divorţeze

Ilie şi Amalia Năstase au decis să divorţeze (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

"Datorită zvonurilor apărute în ultima perioadă şi pentru a evita speculaţiile de presă ce pot apărea, am hotărât să divulgăm noi pasul pe care am hotărât să-l facem. Aşadar, confirmăm zvonurile conform cărora Ilie şi Amalia Năstase s-au hotărât să divorţeze", au declarat soţiii Năstase într-o scrisoare trimisă la Cancan.

"Desi încă de la început nimeni nu dădea nicio şansă relaţiei, nu am dat nicio secundă atenţie părerii altora şi, în câţiva ani, am constituit împreună o echipă pe care toată lumea o admiră, ajutându-ne unul pe altul, împrumutând unul de la altul calităţi, bazându-ne unul pe altul. De-a lungul acestor ani am trecut prin momente foarte fericite, dar şi foarte grele câteodată şi faptul că am fost uniţi ne-a ajutat să trecem cu bine peste toate încercările", au mai scris soţii Năstase.

"Cea mai mare realizare a noastră ca şi cuplu o reprezintă două minuni divine, Alessia şi Emma, care sunt cele mai importante fiinţe pentru noi în această viaţă. Ele sunt motivul pentru care scriem aceasta scrisoare.

Noi am decis să ne despărţim pentru că am ajuns la o răscruce a vieţilor noastre în care amândoi ştim că nu putem continua decât ca prieteni. Deşi poate părea idilic ce spunem, am văzut prea multe lucruri urâte în jurul nostru, în media şi în societatea românească şi nu vrem sub nicio formă să devenim zi de zi sursa savuroasă a iubitorilor de scandaluri şi să devenim sursă de interese", se mai arată în scrisoarea semnată de Ili şi Amalia Năstase.

"Astfel, am ales sa comunicăm decizia noastră tuturor celor interesaţi de ce se întâmplă în viaţa noastră publică prin această scrisoare şi stim că va trezi un val de curiozităţi, dar am vrea să vă comunicăm că nu o să putem permite accesul ziarelor sau a media în viaţa noastră mai mult decât am decis noi. Avem doi copii minunaţi pe care nu vrem să-i punem să plătească preţul de a fi cunoscuţi părinţii lor şi din acest motiv de a le fi invadată viaţa. Ca oricare dintre voi, şi noi ne iubim şi protejăm copiii la fel de mult. Nu avem interes mediatic, publicitar sau de imagine. Dorim doar să fim deschişi ca şi până acum şi să nu creăm conjuncturi pe care nu ni le dorim", a scris soţii Năstase.

"Am decis să scriem această scrisoare mai repede decât ne-am fi dorit datorită faptului că anumiţi "prieteni" care au aflat de la noi despre această decizie au înţeles să răspândească ceea ce trebuia să rămână doar pentru ei şi din acest motiv am vrut să liniştim toată lumea curioasă din jurul nostru.

Am scris aceste lucruri pentru că respectăm opinia tuturor despre noi şi credem că aceia care ne admiră ca şi cuplu, dar şi ca oameni în particular trebuie să ştie că nu vor vedea lucruri urâte din partea noastră. Desigur, nu putem controla toate interesele prost intenţionate şi toate răutăţile gratuite. Mesajul însă este simplu: nu vom continua ca şi cuplu, dar vom continua să fim prieteni, parteneri şi părinţi.

Vă mulţumim, Amalia şi Ilie", se încheie scrisoarea trimisă de soţii Năstase la redacţia Cancan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici