Imagini şocante: O femeie îşi aruncă proprii copii pe geam. Află motivul - VIDEO

O femeie şi-a aruncat fiica în vârstă de trei ani şi fiul de doar câteva luni pe geam, în încercarea de a-i salva dintr-un incendiu.

4737 afișări
Imaginea articolului Imagini şocante: O femeie îşi aruncă proprii copii pe geam. Află motivul - VIDEO

Imagini şocante: O femeie îşi aruncă proprii copii pe geam. În realitate încearcă să îi salveze

Ashley Brown, în vârstă de 23 de ani, şi-a aruncat cei doi copii pe geam în încercarea disperată de a-i salva de la un incendiu izbucnit în clădirea în care locuiau, situată în Stone Mountain, Georgia.

Femeia a mărturisit că în momentul în care un apartament al blocului a fost cuprins de flăcări, primul său instinct a fost să îşi salveze copiii, informează Daily Mail. Fiindcă nu putea să iasă cu ei din apartament, ea a decis să îşi arunce fiul, James, pe geam după ce un vecin i-a făgăduit că îi va prinde copilul.

"S-a uitat la mine şi eu m-am uitat la el. I-am spus: vă rog, prindeţi-mi copilul! Mi-a promis că o va face şi s-a ţinut de cuvânt", a declarat Ashley Brown pentru după ce totul s-a încheiat cu bine.

"Pentru femeie, aruncarea copilului a fost cea mai importantă decizie din viaţă", a declarat vecinul femeii după ce i-a salvat fiul.

După ce şi-a aruncat băiatul, femeia şi-a legat fiica de trei ani, Jayda, cu o frânghie şi i-a dat drumul pe fereastră, unde o mulţime de vecini aşteptau să o prindă.

Ashley Brown a ajutat-o după aceea pe soacra sa, Denise Watson, să scape nevătămată în urma incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici