Video IMAGINILE ZILEI: Clipe de coşmar pentru un bărbat în Elveţia, după ce pilotul a uitat să-l cableze în timp ce făceau paragliding

Un bărbat era cât pe ce să-şi piardă viaţa în Elveţia, după ce pilotul cu care făcea paragliding a uitat să îl cableze, informează The Guardian.

798 afișări

Din imagini se vede cum, la scurt timp după decolare, Chris Gursksy îşi dă seama că pilotul a uitat să îl cableze de dispozitivul zburător.

Astfel, bărbatul este nevoit să stea agăţat mai bine de două minute, până ce pilotul gliderului reuşeşte să aterizeze.

În urma impactului cu solul, Gurksy şi-a rupt tendonul de la un biceps şi s-a ales şi cu o fractură la o mână, dar şi cu o sperietură zdravănă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici