Video IMAGINILE ZILEI Fenomen ULUITOR pe cerul Rusiei: Un curcubeu în formă de cerc, filmat de pe o macara în Sankt Petersburg

Un curcubeu în formă de cerc a fost surprins din înălţimile centrului de construcţie Lakhta din Sankt Petersburg, Rusia, imaginile fiind postat pe YouTube.

868 afișări

Centrul Lakhta din Sankt Petersburg este cea mai înaltă clădire din Europa aflată în curs de finalizare.

Curcubeul a fost surprins de muncitorii care construiesc clădirea, chiar din cabina macaralei.

Un astfel de moment se petrece foarte rar şi poate fi văut uneori din avioane.

"Din cel mai înalt punct al clădirii Lakhta Center, se poate vedea nu doar panorama oraşului Sankt Petersburg, dar şi efecte interesante, pe care cei de jos nu şi le pot închipui."

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici