Imnul staţiunii Mamaia, prezentat în premieră de Loredana. Radu Mazăre a urcat pe scenă alături de cântăreaţă

O parte a piesei dedicate promovării staţiunii Mamaia a fost prezentată, marţi seară, în cadrul unui concert pe care Loredana l-a susţinut la Constanţa, pe scenă fiind şi primarul Radu Mazăre, care a îndemnat-o pe artistă să prezinte publicului piesa respectivă şi a numit-o ambasadoarea staţiunii.

2505 afișări
Imaginea articolului Imnul staţiunii Mamaia, prezentat în premieră de Loredana. Radu Mazăre a urcat pe scenă alături de cântăreaţă

Primarul Radu Mazăre a urcat pe scenă alături de Loredana (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Radu Mazăre a fost prezent la concertul susţinut de Loredana la Casa de Cultură din Constanţa, iar la un moment dat, aproape de finalul spectacolului, edilul a urcat pe scenă alături de cele patru tinere care îl însoţeau.

"Nu e primarul, e salvamarul”, a spus Mazăre spectatorilor care îl aplaudau.

"Lori, a venit salvamarul şi are o surpriză pentru tine", i-a transmis primarul Loredanei care în acel moment se afla în culise.

"O aducem înapoi pe Loredana, că avem treabă cu ea şi, împreună cu Loredana, o supriză pentru voi. O rog să cânte în premieră din imnul staţiunii Mamaia, să ne cânte o strofă şi refrenul, că melodia va fi gata peste două săptămâni", a spus Radu Mazăre.

El i-a oferit Loredanei un buchet de flori şi un tort pe care se aflau un far, un salvamar şi două tinere.

Înainte ca Loredana să înceapă să cânte melodia, Mazăre a anunţat că o desemnează pe artistă ambasador al staţiunii Mamaia.

La final, Radu Mazăre şi Loredana le-au spus spectatorilor că îi aşteaptă de 1 Mai la filmarea videoclipului.

Mazăre şi cele patru tinere au coborât de pe scenă, iar Loredana a continuat apoi concetul interpretând "Trandafir de la Moldova", piesă pe care primarul a dansat din sală împreună cu cele care îl însoţeau.

După ce concertul a luat sfârşit, Radu Mazăre a povestit jurnaliştilor cum s-a născut imnul staţiunii Mamaia.

"Am vorbit cu Loredana şi i-am explicat ce vreau, iar după o oră îmi spune că are o melodie. Mi-a pus melodia şi pe urmă am mai discutat puţin. Peste două săptămâni îi dăm drumul, inclusiv cu cântarea mea, partea de rap", a explicat Mazăre.

Îndemnat de jurnalişti să interpreteze o parte din rolul său din piesă, primarul s-a scuzat: "Mă puneţi să cânt şi eu încă nu am ajuns la studio să iau lecţiile de la Loredana, de-aia nu cânt".

Radu Mazăre a mai anunţat că rapperul constănţean Chimie, care făcea parte iniţial din acest proiect, a fost înlocuit de Cabron.

Loredana, Radu Mazăre şi Cabron vor lansa peste două săptămâni un imn dedicat staţiunii Mamaia, iar filmările videoclipului sunt programate pentru data de 1 Mai.

În urmă cu o săptămână, primarul Radu Mazăre a declarat că de 1 Mai va purta un costum de salvamar din anii '40, adică "budigăi cu bretele", când vor avea loc filmările pentru videoclipul piesei de promovare a staţiunii Mamaia, care va fi cântată de Loredana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici