Inedit: Un bărbat din China a reuşit să reducă substanţial timpul navetei zilnice printr-o metodă ingenioasă | VIDEO

Un bărbat din sud vestul Chinei s-a decis să „ocolească” traficul în drum spre locul de muncă şi să vâslească în loc să stea la volanul maşinii, scrie dailymail.co.uk.

5766 afișări
Imaginea articolului Inedit: Un bărbat din China a reuşit să reducă substanţial timpul navetei zilnice printr-o metodă ingenioasă | VIDEO

Un bărbat din China a reuşit să reducă timpul petrecut în trafic în drum spre service printr-o metodă inedită | VIDEO

Liu Fucao, în vârstă de 29 de ani, este un angajat la o companie de asigurări din districtul Wanzhou, Chongqing. În fiecare zi, pentru a economisi timp preţios, acesta traversează răul Yangtze şi ajunge la birou în doar şase minute.

Potrivit spuselor lui Liu, naveta lui dura de obicei o oră dar acum, cu ajutorul „vâslitului în picioare”, ajunge la servici în şase minute.

Într-o filmare, devenită virală pe reţelele de socializare, bărbatul poate fi văzut îmbrăcat în costum, cu servieta în care are laptopul şi haina, înainte să înceapă „călătoria” de 1.000 de metri pe apă. După ce îşi dă jos şosetele şi pantofii, Liu se îşi pune vesta de salvare.

Şase minute mai târziu, ajunge pe malul opus al râului, fără să se fi udat nici măcar un pic.

Totuşi, Liu este antrenat în acest sport numit „paddleboarding”. Bărbatul a câştigat numeroase trofee, relatează Chongqing Evening News.

Atletul obişnuia să călătorească cu autobuzul sau să conducă, dar în luna iulie a anului 2018 şi-a dat seama că ar exista o alternativă mult mai rapidă. „Transportul public nu este niciodată de încredere, iar cu maşina dura peste 30 de minute”, spune Liu.

Cu toate acestea, bărbatul insistă că el este profesionist şi avertizează că nu se poate face aşa ceva fără abilităţile şi echipamentul necesar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici