VIDEO Îngerii de la Victoria’s Secret merg către diversitate. Compania redefineşte sexualitatea femeilor

  • Victoria’s Secret vrea să redefinească sexualitatea femeii.
  • Şapte femei care au făcut performanţă în domeniile lor vor fi noii ambasadori.
  • Fotbalista Megan Rapinoe este una dintre femeile alese pentru VS Collective.
  • În 2019, VS a anulat show-urile cu îngeri.
594 afișări
Imaginea articolului VIDEO Îngerii de la Victoria’s Secret merg către diversitate. Compania redefineşte sexualitatea femeilor

Îngerii de la Victoria’s Secret merg către diversitate. Compania redefineşte sexualitatea femeii

Îngerii de la Victoria’s Secret vor avea alte forme. Celebrul brand de lenjerie vrea să redefinească ce înseamnă sexy. Drept pentru care, şapte femei care nu au legătură cu modelingul, dar au făcut performanţă în domeniile lor, ca actorie sau fotbal, vor fi noii ambasadori ai VS Collective.

Printre acestea se află actriţa şi antreprenoarea indiană Priyanka Chopra Jonas şi jucătoarea americană de fotbal Megan Rapinoe, care este şi activistă pentru egalitatea de gen. Acestea vor deveni imaginea şi vocea mărcii, a comunicat brandul.

Victoria’s Secret şi-a construit succesul datorită imaginii „Îngerilor”, îmbrăcaţi sumar, care, acum, „nu mai sunt relevanţi din punct de vedere cultural”, potrivit companiei.

Vestea este încurajată de Ana Măiţă care ştie că defilările erau pentru domni, deşi doamnele sunt cele care cumpără.

„Este o veste extraordinară că îngerii, în sfârşit, încep să semene cu femeile reale. Practic dorim să reprezentăm toate femeile, nu numai 1% pentru că, repet, manechinele aşa cum le cunoaştem noi acum, subţirele, înalte, reprezintă doar 1% din diversitatea femeilor cu toate dimensiunile, culorile şi tipurile de corpuri, pentru că sunt foarte multe tipuri de corpuri şi toate vrem să ne îmbrăcăm câteodată mai sexy.”, a spus Ana Măiţă, preşedintă a Asociaţiei Mame pentru Mame. 

În spatele unei defilări perfecte se află ore de muncă, o dietă riguroasă şi mult sport.

Apariţiile fotomodelelor însemnă uneori şi nopţi nedormite pentru cele 15 minute de catwalk. Xidonia a intrat în lumea modelingului la 13 ani şi crede că a fi model este un job ca oricare altul.

„Nu cred că este o alegere tocmai ok faţă de modele, pentru că ele au o muncă în spate şi trebuie să ştii cum să faci acest lucru şi trebuie muncă. Trebuie să repeţi, să ştii să mergi pe tocuri, să-ţi lucrezi expresia feţei în oglindă şi să ştii cum să comunici cu publicul, pentru că sunt cazuri în care oamenii se ridică de pe scaun şi te critică.”, a spus Xidonia Ţapu.

Ultimele iniţiative vin la aproape doi ani de la sfârşitul titlului Victoria's Secret Angel şi anularea ulterioară a spectacolului în noiembrie 2019 din cauza criticilor că marca nu a îmbrăţişat modele de toate dimensiunile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici