Jachetă emblematică a preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski vândută cu 90.000 de lire sterline

O jachetă emblematică a preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski a fost vândută cu 90.000 de lire sterline la o licitaţie de strângere de fonduri pentru Ucraina.

417 afișări
Imaginea articolului Jachetă emblematică a preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski vândută cu 90.000 de lire sterline

Jachetă emblematică a preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski vândută cu 90.000 de lire sterline

Boris Johnson a încurajat licitaţia pentru renumita jachetă a lui Zelenski la licitaţia de la Londra, preţul de pornire fiind stabilit la 50.000 de lire sterline, anunţă The Mirror.

Boris Johnson a sugerat că jacheta valorează mult mai mult decât preţul de pornire de 50.000 de lire sterline. În cele din urmă, a fost vândută cu 90.000 de lire sterline.

Preşedintele ucrainean, cunoscut şi pentru uniformele sale militare verzi, a fost fotografiat îmbrăcat cu jacheta respectivă făcând un tur al Kievului asediat.

De altfel, înainte de licitaţie, Zelenski a vorbit, prin legătură video, despre „curajosul Boris" care a venit să-l vadă la Kiev.

La licitaţie au fost scoase şi alte obiecte, printre care un cocoş din ceramică primit de Johnson în timpul vizitei sale în capitala Ucrainei, dar şi un tur ghidat al Kievului de către primarul oraşului şi fostul campion de box la categoria grea Vitali Klitschko.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici