Jocurile Asiei: Stocul zilnic de 5.000 de prezervative pentru sportivi, epuizat

Sportivii care participă la Jocurile Asiei, competiţie găzduită de Coreea de Sud, au epuizat stocul de prezervative pus la dispoziţia lor gratuit în fiecare zi de la sosirea la Incheon, au anunţat organizatorii.

299 afișări
Imaginea articolului Jocurile Asiei: Stocul zilnic de 5.000 de prezervative pentru sportivi, epuizat

Jocurile Asiei: Stocul zilnic de 5.000 de prezervative pentru sportivi, epuizat (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Stocul zilnic de 5.000 de prezervative s-a epuizat rapid. Dar asta nu înseamnă că sportivii şi-au făcut de cap. Cred că majoritatea păstrează prezervativele ca suvenir", a declarat Choi Hyeung-Dae, responsabil al Comitetului de Organizare.

Prezervativele sunt prezentate în ambalaje opace de culoare galbenă cu emblema Jocurilor Asiei şi, conform organizatorilor, este posibil ca sportivii să creadă că sunt insigne sau alte obiecte.

Jocurile Asiei vor începe vineri şi se vor încheia la 3 octombrie. La competiţie participă 10.000 de sportivi din 45 de ţări. Pe parcursul competiţiei vor fi distribuite 100.000 de prezervative.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici