Jurnalist grec, atacat cu ouă şi iaurt în timpul unei emisiuni - VIDEO

Un cunoscut jurnalist grec a fost atacat cu ouă şi iaurt de protestatarii care au pătruns în studio în timpul emisiunii sale, vineri, nemulţumiţi că acesta l-a găzduit în urmă cu o săptămână pe purtătorul de cuvânt al organizaţiei de extremă dreapta Golden Dawn.

227 afișări
Imaginea articolului Jurnalist grec, atacat cu ouă şi iaurt în timpul unei emisiuni - VIDEO

Jurnalist grec, atacat cu ouă şi iaurt în timpul unei emisiuni

Potrivit informaţiilor locale, protestatarii au pătruns în studio, aruncând cu ouă şi iaurt în prezentatorul de ştiri Panagiotis Bourchas, la scurt timp după ora 21.00, relatează GreekReporter.com.

Bourchas a fost acoperit din cap până în picioare de iaurt şi ouă şi a îndurat protestul timp de peste un minut, încercând fără succes să se ascundă în spatele biroului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici