VIDEO Kaavan, elefantul singuratic, a ajuns în Cambodgia. La aterizare a asistat şi cântăreaţa Cher

  • Cel mai “singuratic elefant” a fost primit cu căldură în rezervaţia din Cambodgia
  • Mai multe asociaţii au participat la misiune, iar costul a ajuns la 400.000 de dolari
  • Kaavan s-a întalnit marţi pentru prima oară în ultimii 8 ani cu un alt elefant
391 afișări

Celui mai “singuratic elefant” i-a fost asigurat drumul spre o viaţă mai bună. După mult timp petrecut într-o grădina zoologică din Pakistan, el a ajuns în Cambodgia.

Aterizarea a avut şi invitaţi de seamă, printre care şi cântăreaţa Cher.

Elefantul Kaavan s-a întalnit pentru prima dată în ultimii 8 ani cu un alt elefant. Cei doi şi-au atins trompele în formă de salut.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici