Kinsey Wolanski, blonda care a invadat finala Ligii Campionilor, a fost AMENDATĂ/ Cum se compară suma cu profitul pe care l-a adus site-ului Vitaly Uncensored | VIDEO

Fotomodelul Kinsey Wolanski, care a făcut deliciul fanilor aflaţi pe stadionul Wando Metropolitano, în timpul finalai Ligii Campionilor, a fost amendată pentru că a oprit meciul timp de câteva minute şi pentru că a făcut reclamă site-ului deţinut de iubitul ei, Vitaly Uncensored, transmite givemesport.com.

4588 afișări
Imaginea articolului Kinsey Wolanski, blonda care a invadat finala Ligii Campionilor, a fost AMENDATĂ/ Cum se compară suma cu profitul pe care l-a adus site-ului Vitaly Uncensored | VIDEO

Kinsey Wolanski fined €15,000 for Champions League steak - her stunt was worth over €3.5m

Kinsey Wolanski, blonda focoasă care a intrat îmbrăcată în costum de baie pe gazon, în timpul meciului din finala Ligii Campionilor, a fost amendată cu suma de 5.000 de euro pentru întreruperea meciului şi 10.000 de euro pentru că a făcut reclamă site-ului Vitaly Uncensored, deţinut de iubitul său.

Wolanski a fost reţinută imediat de poliţiştii din Madrid şi arestată, înainte să fie eliberată câteva ore mai târziu, scrie givemesport.com.

Fotomodelul şi-a pierdut contul de Instagram la scurt timp după incident, dar a reuşit să îşi deschidă o pagină nouă şi să primească peste 12.000 de urmăritori într-un timp foarte scurt.

Bineînţeles, „incidentul” a fost plănuit foarte bine, Wolanski aducându-i iubitului său o reclamă de milioane. Potrivit ApexMGAnalytics, companie care evaluează costurile reclamelor în timpul evenimentelor sportive majore, „incidentul” a adus un profit de 4 milioane de dolari pentru site-ul Vitaly Uncensored.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici