Klaus Iohannis, subiect de întrebare la emisiunea "Vrei să fii milionar?" din Germania - FOTO

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a ajuns subiect de întrebare la ediţia din Germania a emisiunii "Vrei să fii milionar?", potrivit unei capturi postate de jurnalistul Grigore Cartianu pe pagina sa de Facebook.

11591 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis, subiect de întrebare la emisiunea "Vrei să fii milionar?" din Germania - FOTO

Klaus Iohannis, subiect la emisiunea "Vrei să fii milionar?" din Germania (Imagine: captură video/ Facebook Grigore Cartianu)

Astfel, un participant la emisiunea "Vrei să fii milionar?", difuzată în Germania de postul RTL, a primit, ca probă pentru câştigarea sumei de 16.000 de euro, întrebarea "Klaus Iohannis este de scurt timp preşedintele", cu variantele la alegere:

A. clubului Bayern Munchen?
B. Bundesratului?
C. României?
D. Staţiei Spaţiale Internaţionale?

 

 

 

Concurentul respectiv, un profesor, nu a ştiut răspunsul şi a apelat la ajutor din public, pe care l-a şi primit, mai precizează jurnalistul Grigore Cartianu pe Facebook, citând-o pe Daniela Gafei, din Dortmund, cea care i-a şi semnalat momentul din timpul emisiunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici