La 24 de ani după asasinarea lui Gianni Versace, vila de lux din Miami Beach devine scena unor noi morţi suspecte

  • Doi bărbaţi au fost găsiţi morţi într-o cameră de hotel din Villa Casa Casuarina.
  • Casa de lux a fost reşedinţa celebrului designer Gianni Versace.
  • Cu 24 de ani în urmă, Versace a fost ucis chiar în faţa locuinţei.
3979 afișări
Imaginea articolului La 24 de ani după asasinarea lui Gianni Versace, vila de lux din Miami Beach devine scena unor noi morţi suspecte

FOTO: Booking.com

Doi bărbaţi au fost găsiţi morţi într-o cameră de hotel, în fostul conac din Miami Beach care i-a aparţinut creatorului de modă Gianni Versace. Potrivit declaraţiilor poliţiei, aceştia s-ar fi sinucis, relatează CNN.
 
Pe 15 iulie 1997, cu 24 de ani în urmă, Versace a fost ucis chiar în faţa locuinţei.
 
Poliţia din Miami Beach a fost alertată în jurul orei locale 13:20 în legătură cu cele două trupuri găsite în hotelul Villa Casa Casuarina (noul nume sub care este cunoscută vila de lux). 
 
Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Miami Beach, Ernesto Rodriguez, a declarat joi dimineaţă că anchetatorii investighează ipoteza unei duble sinucideri. Cauza decesului va fi stabilită de medicii legişti, a precizat Rodriguez.
 
Familia Versace a vândut clădirea în anul 2000. Designerul cumpărase vila în 1992 şi a cheltuit aproximativ 33 de milioane de dolari pentru a moderniza şi extinde aripa sudică, piscina şi grădina. Proprietatea a fost scoasă din nou pe piaţă în 2012.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici