Ascultă SMART RADIO | Lady Gaga şi-a lansat prima piesă solo din ultimii trei ani

Lady Gaga şi-a lansat, vineri, primul single solo din ultimii trei ani, „Stupid Love”. Piesa are şi un videoclip, în care Lady Gaga apare ca o fiinţă extraterestră cu păr roz, care îşi caută dragostea.

499 afișări
Imaginea articolului Ascultă SMART RADIO | Lady Gaga şi-a lansat prima piesă solo din ultimii trei ani

sursa FOTO: Profimedia

Lady Gaga şi-a lansat, vineri, primul single solo din ultimii trei ani, „Stupid Love”. Piesa are şi un videoclip, în care Lady Gaga apare ca o fiinţă extraterestră cu păr roz, care îşi caută dragostea, arată Smart on Trend păstrând un loc special pentru muzica artistei în playlistul zilei.

După mai mulţi ani de aşteptare, Lady Gaga a lansat, vineri, „Stupid Love”, primul ei single solo din ultimii trei ani.

Single-ul beneficiază de un videoclip antrenant, în care Lady Gaga joacă rolul unei fiinţe extraterestre cu păr roz, care îşi caută iubirea.

„Stupid Love” urmează piesei ”The Cure”, single-ul solo lansat în 2017, şi colaborărilor la coloana sonoră a filmului „A Star Is Born”, în care a şi jucat. Pentru piesa „Shallow” din acest film, Lady Gaga a primit un premiu Oscar.

Artista nu a oferit informaţii despre lansarea unui nou album, care ar fi al şaselea de studio din cariera sa, potrivit The Hollywood Reporter.

Piesele interpretate de Lady Gaga pot fi auzite la Smart On Trend. Playlist-ul poate fi auzit aici: https://www.smartradio.ro/radio/on-trend/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici