Legătura emoţionantă dintre un câine şi un bătrân ucis de coronavirus. Patrupedul a aşteptat 3 luni pe holurile spitalului, sperând să-şi revadă stăpânul

  • Un câine loial şi-a aşteptat proprietarul în holul unui spital din Wuhan 3 luni
  • Pensionarul a fost una din victimele COVID-19
  • Personalul spitalului l-a cedat unei asociaţii pentru protecţia animalelor
1001 afișări
Imaginea articolului Legătura emoţionantă dintre un câine şi un bătrân ucis de coronavirus. Patrupedul a aşteptat 3 luni pe holurile spitalului, sperând să-şi revadă stăpânul

Câinele unei victime COVID19 şi-a aşteptat stăpânul 3 luni în Wuhan, dar a fost dat la Protecţia Animalelor

Un câine loial care şi-a aşteptat proprietarul în holul unui spital din Wuhan de peste trei luni a fost dat unui adăpost pentru câini.

Câinele în vârstă de şapte ani - cu numele Xiao Bao (micuţa comoară) - a ajuns la Spitalul Wuhan Taikang din provincia Hubei din China Centrală, împreună cu proprietarul său în vârstă chiar în plin vârf de pandemie în februarie.

Din păcate, pensionarul a cedat la virus după doar cinci zile, dar Xiao Bao a refuzat să plece conform curăţătorului spitalului Zhu Youzhen, 65 de ani. Proprietarul câinelui a fost unul dintre 3.869 ucişi de boala mortală din oraş.

Xiao Bao, a aşteptat în holul Spitalului Taikang mai mult de trei luni, timp în care a fost hrănit de personal.

Pe 13 aprilie, după ce Wuhan şi-a ridicat restricţiile de blocare şi supermarketul spitalului s-a redeschis, el a fost îngrijit de comerciantul Wu Cuifen.

„Am observat pentru prima dată câinele mic când m-am întors la muncă la mijlocul lunii aprilie. L-am numit „Xiao Bao”. Acesta este numele pe care i l-am dat. Mi-au spus că proprietarul lui Xiao Bao, un pensionar, a fost internat cu coronavirus. Apoi a murit, dar Xiao Bao nu ştia şi a rămas în spital ”, a spus Wu.

Pe 20 mai, pe măsură ce Spitalul Taikang se umplea de pacienţi obişnuiţi, personalul a primit plângeri şi îngrijorări cu privire la Xiao Bao care cutreieră coridoarele.

Asistentele au contactat Asociaţia pentru Protecţia Animalelor Mici din Wuhan, ai cărei membri l-au luat pe Xiao Bao.

Xiao Bao a fost tratat de către medici veterinari şi a fost, de asemenea, sterilizat pe măsură ce se pregăteşte pentru a fi cedat unui nou stăpân .

Adăpostul examinează acum iubitorii de animale care s-au oferit să-l îngrijească pe Xiao Bao, a spus ieri directorul asociaţiei, Du Fan.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici