Liderii NATO au primit cadou la summitul de la Newport whiskey galez şi o carte de poezii

Liderii statelor NATO care au participat la summitul de la Newport, în Marea Britanie, au primit cadou produse din Ţara Galilor, printre care whiskey galez şi o carte de poezii, relatează cotidianul The Guardian, în pagina electronică.

112 afișări
Imaginea articolului Liderii NATO au primit cadou la summitul de la Newport whiskey galez şi o carte de poezii

Liderii NATO au primit cadou la summitul de la Newport whiskey galez şi o carte de poezii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În pungi cu cadouri pregătite pentru liderii statelor membre NATO, provenind de la 25 de companii din Ţara Galilor, au fost incluse, printre altele, mingi de rugby cu însemnele Federaţiei de Rugby din Ţara Galilor, cărţi de poezie de Dylan Thomas, o sticlă de whiskey marca Penderyn, şosete de lână, un album cu fotografii ale podului din Newport.

Cadourile au fost însoţite de un mesaj scris din partea premierului David Cameron, care şi-a exprimat speranţa că partticipanţii la summtul de la Newport vor descoperi prin intermediul acestor produse ceea ce are de oferit Ţara Galilor. "În timpul acestui summit, veţi vedea numeroase exemple ale foreia apărării Ţării Galilor. Aveţi, de asemenea, şi câteva dovezi din arta şi tradiţia culinară", a scris premierul britanic.

Summitul NATO a avut loc joi şi vineri la Newport, în Ţara Galilor, pe fondul tensiunilor din Ucraina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici