Livrare specială de la Brad Pitt: Actorul i-a ajutat pe voluntarii din LA şi a condus un camion cu alimente

  • Filmul i-a adus anul acesta Oscarul pentru cel mai bun actor în rol secundar
  • Brad Pitt a ajutat voluntarii care aduc periodic alimente în cele mai sărace cartiere din LA
  • Actorul a condus el însuşi camionul cu alimente
403 afișări
Imaginea articolului Livrare specială de la Brad Pitt: Actorul i-a ajutat pe voluntarii din LA şi a condus un camion cu alimente

Brad Pitt este om de bază în Los Angeles şi lucrează sub acoperire ca să îi ajute pe cei mai sărăciţi de pandemie.

Starul din Once Upon a Time in Hollywood a fost fotografiat într-un cartier din LA în timp ce împărţea legume şi fructe alături de un grup de voluntari. 

Nimeni nu l-a recunoscut în primă fază pe actorul îmbrăcat simplu, care purta şi mască de protecţie pe faţă. Asta până când a adus o boxă portabilă şi a început să facă pe DJ-ul pentru lumea adunată în jurul lui.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici