LOTO 6/49: Premiul de peste un milion de euro a fost câştigat

Premiul categoriei I la extragerea Loto 6/49 de duminică, de peste un milion de euro, a fost câştigat, numerele norocoase find 43, 12, 24, 36, 7 şi 16, potrivit site-ului Loteriei Române.

2556 afișări
Imaginea articolului LOTO 6/49: Premiul de peste un milion de euro a fost câştigat

LOTO 6/49: Premiul de peste un milion de euro a fost câştigat (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Câştigul la categoria I de la Loto 6/49 a fost de 5.078.377,31 lei, potrivit sursei citate.

La categoria a II-a s-au înregistrat 49 de câştiguri a câte 4.848,98 lei, iar la categoria a III-a, 1.141 de câştiguri a câte 208,23 lei.

Tot duminică, premiul categoriei I la Joker, de peste 2,3 milioane de euro de euro, nu a fost câştigat. Numerele extrase la acest joc au fost 35, 33, 37, 3, 20 şi 7. Reportul categoriei I la Joker a ajuns astfel la 10.661.965,11 lei, potrivit loto.ro.

Premiul categoriei I la Loto 6/49 fusese câştigat ultima dată în 19 august, de către un tânăr din Târgu Jiu care a obţinut astfel peste 4,5 milioane de euro.

Serverele Loteriei Române nu au funcţionat, sâmbătă, între orele 12.00 şi 17.00, interval în care niciuna dintre cele 2.000 de filiale din toată ţara ale companiei nu au putut elibera bilete pentru extragerile programate duminică, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii companiei.

"Avem două servere, dintre care unul nu funcţiona pentru că avea ventilatorul defect. Al doilea s-a stricat la ora 12.00 şi, din acel moment, agenţiile loto nu au mai putut vinde bilete pentru extragerile de duminică", a spus Sorin Constantinescu, consilier de imagine al directorului general al Loteriei Române.

Constantinescu a precizat că de tot ceea ce ţine de servere şi de mentenanţa acestora se ocupă grupul grecesc Intralot şi că reprezentanţii Loteriei Române nu au acces la acestea.

"Reprezentanţii firmei de mentenanţă au venit la 14.30 şi în jurul orei 17.00 a început să funcţioneze unul dintre servere. Din acel moment, oamenii au putut cumpăra din nou bilete", a mai spus el.

Potrivit lui Constantinescu, în cele cinci ore de inactivitate, Loteria Română a înregistrat "pierderi însemnate", dat fiind faptul că sâmbăta este ziua când vin să cumpere bilete cei mai mulţi jucători.

Nivelul pierderilor va putea fi estimat în cursul zilei de luni, a mai spus Constantinescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici