Luminiţa Huţupan a devenit mamă

Fosta handbalistă a echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea, Luminiţa Huţupan, a devenit mamă, ea dând naştere unei fetiţe care se va numi Ştefania.

43 afișări
Imaginea articolului Luminiţa Huţupan a devenit mamă

Luminiţa Huţupan a devenit mamă (Imagine: Andrei Moise/Mediafax Foto)

Huţupan a născut prin cezariană, cu două săptămâni înainte de termen, informează prosport.ro.

Luminiţa Huţupan Dinu şi-a încheiat cariera de club în vara anului 2009 la Oltchim Râmnicu Vâlcea, iar ultima apariţie oficială a ei în naţionala României a avut loc în 13 decembrie 2008, la CE din Macedonia, în meciul pentru locurile 5-6, cu Croaţia, câştigat de tricolore, cu 36-33. În total, Luminiţa Huţupan Dinu a bifat 199 de prezenţe oficiale în reprezentativa României.

De-a lungul carierei, Luminiţa Huţupan Dinu a câştigat Liga Campionilor de trei ori - de două ori cu Krim Ljubljana şi o dată cu Kometal Skopje, a jucat alte două finale ale competiţiei, este dublă câştigătoare a Supercupei Europei, cu Krim Ljubljana şi Oltchim Râmnicu Vâlcea, sextuplă campioană şi câştigătoare a Cupei Sloveniei, cu Krim, cvadruplă campioană a României, cu Oltchim, cu care a câştigat şi trei Cupe ale României şi medaliată cu argint la Campionatul Mondial din Rusia (2005), când a fost declarată şi cel mai bun portar al lumii. Titlul de cel mai bun portar al Europei l-a primit în anul 2000, când turneul final a avut loc la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici