Mama a trei copii care a transformat meseria de menajeră într-o afacere cu senzaţii tari şi reguli stricte

  • Britanica Claire O'Connor a găsit o metodă foarte creativa de face bani din meseria de menajeră
  • Aceasta se oferă să cureţe casele oamenilor în costumul Evei, serviciu care costă 95 de lire pe oră
  • Claire are totuşi nişte reguli foarte stricte pentru clienţii ei
9470 afișări
Imaginea articolului Mama a trei copii care a transformat meseria de menajeră într-o afacere cu senzaţii tari şi reguli stricte

sursa FOTO: Instagram

Claire O'Connor, în vârstă de 35 de ani şi mamă a trei copii, a găsit o metodă inedită de a-şi folosi abilităţile de menajeră pentru a-şi lansa o mică afacere. Femeia curăţă casele străinilor nud, pentru 95 de lire pe oră, relatează Daily Mail

Claire şi-a înfiinţat noua companie, numită Fantasy Clean, după ce a demisionat de la fostul loc de muncă, unde lucra ca menjeră într-un hotel.

Femeia se oferă să cureţe casele strănilor, fie nud, fie în lenjerie, însă există câteva reguli foarte stricte pe care clienţii ei trebuie să le respecte. Cei care îi solicită serviciile nu au voie să o atingă, să îi facă poze sau să îi facă propuneri indecente.

Claire şi-a luat şi măsuri de siguranţă în ceea ce priveşte maniera în care acceptă ofertele de muncă. Ea se documentează în legătură cu fiecare client în parte.

Tarifele pe care le impune Claire pot urca până la 95 de lire pe oră dacă face curat dezbrăcată, 85 de lire pentru munca topless şi 75 de lire pentru a lucra purtând orice tip de lenjerie, la cererea clientului. 

Soţul femeii, Rob, în vârstă de 39 de ani, a a declarat că la început nu a crezut-o în stare pe soţia lui de o asemenea ispravă, însă în prezent e mulţumit de alegerea ei.

Claire îşi promovează afacerea pe reţelele de socializare şi a stârnit numeroase reacţii.

Unul dintre utilizatori apreciază ca femeia a transformat un job din care se câştigă de obicei salariul minim pe economie, într-unul care este remunerat precum meseria de medic. Alţii se declară revoltaţi de ideea lui Claire şi consideră că afacerea ar trebui închisă de către autorităţi. 

Claire O'Connel nu se lasă intimidată. Ea doreşte ca afacerea ei să crească pe viitor şi să angajeze atât femei, cât şi bărbaţi.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici