Maradona a devenit tată pentru a patra oară

Fostul internaţional Diego Maradona a devenit tată pentru a patra oară, fiul său Diego Fernando născându-se în noaptea de miercuri spre joi, la Buenos Aires, a anunţat avocatul mamei bebeluşului, Veronica Ojeda, de care celebrul argentinian este separat.

160 afișări
Imaginea articolului Maradona a devenit tată pentru a patra oară

Diego Maradona (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostul fotbalist, ambasador sportiv al Emiratelor Arabe Unite, nu a fost prezent la naşterea fiului său Diego Fernando Maradona Ojeda.

Diego Fernando s-a născut la ora 02.57 GMT, într-o clinică privată din Buenos Aires, şi are 3,2 kilograme.

Iniţial, naşterea era preconizată pentru data de 15 martie. "Seamănă cu Maradona", a afirmat avocatul Jorge Auruccio.

Diego Fernando este al patrulea copil al lui Maradona. Fostul internaţional mai are două fiice (Dalma - 25 de ani şi Giannina - 23 de ani), cu fosta sa soţie, Claudia Villafane, şi un fiu (Diego Junior - 26 de ani), dintr-o relaţie extraconjugală cu italianca Claudia Sinagra.

Maradona este şi bunic, fiica sa Giannina având un băieţel (Benjamin) cu atacantul echipei Manchester City, Sergio Aguero.

Fostul selecţioner al Argentinei locuieşte în prezent la Dubai, unde este ambasador sportiv al Emiratelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici