Maria Şarapova recunoaşte că formează un cuplu cu bulgarul Grigor Dimitrov: "E oficial, suntem împreună de ceva timp"

Jucătoarea rusă Maria Şarapova, numărul 2 mondial, a declarat, sâmbătă, că formează un cuplu cu tenismanul bulgar Grigor Dimitrov.

581 afișări
Imaginea articolului Maria Şarapova recunoaşte că formează un cuplu cu bulgarul Grigor Dimitrov: "E oficial, suntem împreună de ceva timp"

Maria Şarapova (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi îndrăgostiţi au fost fotografiaţi sărutându-se pe străzile din Madrid, miercuri, la o zi după ce Dimitrov l-a eliminat pe liderul mondial Novak Djokovici de la turneul Masters 1000 din capitala Spaniei.

"Este oficial, suntem împreună de ceva timp. Este bine să mai fie lucruri care să rămână în viaţa privată, pentru că suntem în atenţia tuturor. Este povestea noastră în afara terenului de tenis. Ceva ce vrem să rămână între noi", a declarat Şarapova.

Sportiva în vârstă de 26 de ani a fost logodită cu baschetbalistul sloven Saşa Vujacici, de care s-a despărţit în 2012.

Maria Şarapova s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului de la Madrid.

Dimitrov, în vârstã de 21 de ani, a fost eliminat la Madrid în optimile de finală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici