Marissa Mayer, CEO-ul grupului Yahoo! , a născut gemene identice

Marissa Mayer, CEO-ul grupului Yahoo!, a născut gemene identice, joi, la doar o zi după ce compania pe care o conduce a anunţat că renunţă la ideea de a se separa de acţiunile pe care le deţine în Alibaba Group Holding, informează Reuters.

282 afișări
Imaginea articolului Marissa Mayer, CEO-ul grupului Yahoo! , a născut gemene identice

Marissa Mayer, CEO-ul grupului Yahoo! , a născut gemene identice (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Familia noastră se simte minunat! Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin şi pentru urările de bine pe care mi le-aţi adresat în timpul sarcinii", a declarat Marissa Mayer, prin intermediul unui mesaj publicat pe reţeaua de socializare Tumblr, care este deţinută de Yahoo!.

Compania americană nu a făcut comentarii suplimentare, limitându-se să preia declaraţia CEO-ului său.

Marissa Mayer dezvăluise anterior că îşi va lua un concediu de maternitate destul de limitat, deoarece doreşte să ajute Yahoo!, al cărui business în domeniul reclamelor online întâmpină probleme financiare serioase.

Miercuri, Yahoo! a anulat planurile sale de a renunţa la acţiunile pe care le deţine în grupul chinez Alibaba, un gigant în domeniul comerţului online, la presiunea unor investitori care erau îngrijoraţi din cauza unor taxe de câteva miliarde de dolari. În schimb, Yahoo! va înfiinţa o companie separată, care va deţine acţiunile şi celelalte bunuri ale sale.

Marissa Mayer, în vârstă de 40 de ani, era deja însărcinată în momentul în care a devenit CEO al grupului Yahoo!, în iulie 2012. Ea a născut un băieţel, Macallister, în luna septembrie a acelui an.

Marissa Mayer a lucrat de acasă în primele zile după ce a născut şi s-a întors la birou după doar două săptămâni de la naşterea fiului ei.

Ea a avut în anii 2000 o relaţie cu Larry Page, cofondator al Google, dar s-a căsătorit în cele din urmă cu avocatul şi investitorul Zachary Bogue, pe 12 decembrie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici