Masca prietenoasă cu Face ID. Invenţia care protejează împotriva coronavirusului şi permite deblocarea telefonului

  • Danielle Baskin a creat o mască medicală ce trece testul recunoaşterii faciale al telefoanelor mobile
  • Această invenţie este unică şi rezolvă problema celor care întâmpinau probleme la deblocarea telefonului
  • Tânăra designer a folosit o tehnologie inedită la crearea măştilor medicale
1428 afișări
Imaginea articolului Masca prietenoasă cu Face ID. Invenţia care protejează împotriva coronavirusului şi permite deblocarea telefonului

sursa foto: Twitter

Danielle Baskin a creat o mască medicală ce trece testul recunoaşterii faciale al telefoanelor mobile, acest tip de mască este singura de acest fel şi rezolvă problema celor care întâmpinau probleme la deblocarea telefonului, relatează The Sun.

Măştile medicale au atins vânzări record în ultimele săptămâni, în contextul epidemiei de coronavirus care a ucis peste 1.700 de persoane şi a infectat 71.000 la nivel global. 

Cu toate acestea, măştile au constituit un impediment pentru cei care utilizează funcţia de recunoaştere facială pentru deblocarea telefonului. 

Această funcţie scanează timp de un minut detaliile chipului, inclusiv gura şi nasul, pe care le foloseşte ca elemente de identificare pentru deblocarea telefonului. 

Danielle Baskin a venit cu o rezolvare a acestei probleme, ea a inventat o mască medicală pe care este printat chipul utilizatorului. Astfel persoana care poartă această mască de protecţie îşi poate debloca telefonul prin funcţia de recunoaştere facială şi în acelaşi timp să se protejeze de virusul mortal.

Doritorii ar putea achiziţiona noua invenţie la preţul de 40 de dolari. Cu toate acestea tânăra designer nu este încă hotărâtă asupra comercializării.

În China, cererea de măşti medicale a depăşit oferta, ceea ce a dus declanşarea unei stări generale de panică. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici