MASTERCHEF: Schimb de roluri – juraţii au gătit în faţa concurenţilor. Lipsă totală de respect a unui concurent: "Pleacă de aici, mă freci la icre" - VIDEO

La MasterChef, în ediţia difuzată marti, 22 mai, concurenţii, dar şi telespectatorii au avut parte de o surpriză – cei trei chefi Cătălin Scărlătescu Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea au gătit în faţa competitorilor show-ului de la ProTV.

2172 afișări
Imaginea articolului MASTERCHEF: Schimb de roluri – juraţii au gătit în faţa concurenţilor. Lipsă totală de respect a unui concurent: "Pleacă de aici, mă freci la icre" - VIDEO

MASTERCHEF: Schimb de roluri – juraţii au gătit în faţa concurenţilor

Cei trei bucătari cu atestat au gătit ca la carte. Însă nu pentru că au vrut să îi impresioneze pe concurenţi, ci pentru ca bucătarii amatori să "fure" trucurile maestrilor show-ului "MasterChef" pentru a putea reproduce unul sau chiar mai multe preparate realizate de Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea.

  • Concurenţii Masterchef, prinşi cu fiţuici pentru cea de-a doua probă

Gabi Godeanu şi-a notat în pauză câteva ingrediente care să îl ajute să gătească reţetele făcute de chef Florin Dumitrescu. Când acesta i-a luat fiţuicile cu ingrediente, Gabi a început să îi arunce replici dure chefului.

"Lasă-mă în pace, nu mai am nici o hârtie! Lasă-mă să muncesc! Mă zăpăceşti mai mult, am o hartă în cap, daca tu acum ma iei şi imi explici mă zăpăceşti mai mult şi mă freci la icre!', i-a spus Gabi Godeanu enervat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici