Melodia "Amanecer", care va reprezenta Spania la Eurovision, va fi imnul La Vuelta 2015 - VIDEO

Melodia "Amanecer", interpretată de Edurne şi care va reprezenta Spania la Eurovision, va fi imnul oficial al Turului Ciclist al Spaniei - La Vuelta.

328 afișări
Imaginea articolului Melodia "Amanecer", care va reprezenta Spania la Eurovision, va fi imnul La Vuelta 2015 - VIDEO

Melodia "Amanecer", care va prezenta Spania la Eurovision, va fi imnul La Vuelta 2015

Piesa, compusă de Thomas Gibson, Peter Böstrom şi Tony Sánchez-Ohlsson, "transmite o forţă care poate încuraja şi inspira cicliştii" în etapele mai dure, susţine Edurne,  informează El Mundo Deportivo.

La Vuelta 2015 va avea loc în perioada 22 august - 13 septembrie şi se află la cea de-a 70-a ediţie.

Edurne, în vârstă de 29 de ani, este cunoscută în Spania ca model, prezentatoare de televiziune, cântăreţă şi actriţă. Din 2010, ea are o relaţie cu portarul echipei Manchester United, David De Gea, în vârstă de 24 de ani, legătură amoroasă începută în perioada în care acesta evolua la Atletico Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici