ASCULTĂ SMART RADIO | Michael Stipe, solistul formaţiei R.E.M, a lansat primul album solo, numit „Your Capricious Soul”

Michael Stipe, fostul solist al formaţiei americane R.E.M, a lansat primul album solo, intitulat „Your Capricious Soul", pe 5 octombrie, iar profitul va fi donat organizaţiei Extinction Rebellion, arată Smart Radio, care păstrează un loc special pentru piesele formaţiei în playlist.

112 afișări
Imaginea articolului ASCULTĂ SMART RADIO | Michael Stipe, solistul formaţiei R.E.M, a lansat primul album solo, numit „Your Capricious Soul”

Michael Stipe, solistul formaţiei R.E.M, a lansat primul album solo, numit "Your Capricious Soul"

„Am luat o pauză lungă de la muzică şi acum vreau să mă întorc. Iubesc «Your Capricious Soul», este primul material pe care îl realizez singur. Relaţia noastră cu mediul reprezintă o grijă, iar acum mă simt plin de speranţă, optimist. Cred că pot aduce schimbarea necesară pentru a îmbunătăţi planeta noastră frumoasă", a declarat Stipe într-un interviu acordat chitaristului Mike Mills.

După destrămarea formaţiei R.E.M., în anul 2011, Michael Stipe, în vârstă de 59 de ani, s-a concentrat pe activităţi precum sculptura şi fotografia, potrivit The Guardian. Stipe locuieşte în studioul lui din New York, SUA, împreună cu partenerul său, fotograful Thomas Dozol.

După destrămarea formaţiei, Stipe a explorat mai multe arte. "Mă simt autentic. Lucrez în toate aceste medii diferite şi are sens", a declarat Stipe.

Totodată, Stipe a călătorit în Londra, Marea Britanie, pentru a îşi promova cel de-al doilea volum al unei serii ce cuprinde colecţii de fotografii. Primul volum a fost lansat în anul 2018, cuprinzând 35 de fotografii, realizate în colaborare cu artistul Jonathan Berger. Cel de-al doilea volum, "Our Interference Times: A Visual Record", a fost lansat în luna octombrie şi cuprinde fotografii în care prezenţa şi absenţa factorului uman în mediul înconjurător sunt temele dominante.

Încasările vor fi donate activiştilor din organizaţia Extinction Rebellion, ce se ocupă de soluţionarea problemelor climatice.

Piesele trupei R.E.M. se găsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio AICI.

Taguri:
michael stipe,
r.e.m.,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici